poze concertul de anul nou la sibiu serenade

Concertul de Anul Nou la Sibiu: Serenade

Sibiu , Sibiu. Duminică 31 Decembrie 2017 18:00 - Luni 1 Ianuarie 2018
Thalia Hall

Categorii: Muzica si Concerte

Cel mai aşteptat spectacol muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu – eveniment monden, nu doar cultural, lansat din dorinţa de a aduce pe piaţa românească celebrul concept vienez, a atras anual sute de sibieni şi turişti care au vrut să păşească către un nou început alături de artişti valoroşi din Sibiu, dar şi din ţară sau străinătate.

Evenimentul va avea loc la Sala Thalia cu două reprezentații: duminică, 31 decembrie, de la ora 18:00 și luni, 1 ianuarie, de la ora 18:00. Biletele s-au pus în vânzare prin rețeaua Eventim.

Orchestra ICon Arts, alături de patru perechi de dansatori ai Teatrului de Balet din Sibiu, vor asigura o altă noapte de neuitat, prin concertul „Serenade”. Orchestra ICon Arts, alcătuită din 15 interpreţi, toţi sibieni şi membri ai Filarmonicii, va concerta sub bagheta dirijorului Werner Dickel (Germania). Coregrafia celor 8 balerini va fi semnată de Aleisha Sibhoun Prodea (Noua Zeelandă).

Programul va cuprinde lucrări de P.I. Ceaikovski, Antonín Dvořák, Franz Schubert şi Edward Elgar.

„Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 9 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Evenimentul face parte din seria de concerte anuale „Anotimpuri 2” desfășurate la Sala Thalia, din care Concertul de Anul Nou este evenimentul de vârf asociat sezonului de iarnă. „Anotimpuri 2” este o inițiativă a UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim, în Librăria Humanitas, magazinele Orange, Vodafone și Germanos.
http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-de-anul-nou-sibiu-filarmonica-stat-sala-thalia-476924/event.html


Parteneri: Exces Music, Filarmonica de Stat din Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Experience Transylvania, Tulipa Flower Shop, Cramele Recaș

Parteneri media: EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Zile și Nopți, Profil Cultural, Capital Cultural, SibiuNews, StirideSibiu.ro, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 365
Cuvinte cheie: Sibiu
lavi

Adaugat in urma cu 83 zile, 29 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1806

Alte Evenimente din Sibiu
sibiu jazz festival 2018

Sibiu Jazz Festival 2018

Sibiu, Sibiu. 24 Mai 2018 - 27 Mai 2018
tribute to iron maiden blood brothers

Tribute to Iron Maiden / Blood Brothers

Sibiu, Sibiu. Joi 8 Martie 2018
concert iris

Concert Iris

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 24 Februarie 2018
concert vespera

Concert Vespera

Sibiu, Sibiu. Vineri 23 Februarie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .