poze irina rimes live at liquid the club

Irina Rimes - Live at Liquid The Club

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 9 Decembrie 2017 23:00
Liquid The Club, Somesului nr. 19

Categorii: Muzica si Concerte

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate si complexe artiste din Romania care ne-a cucerit cu hiturile “Visele”, “Ce s-a intamplat cu noi”, si nu numai, a lansat primul album din cariera sa, “Despre el” si a inceput un turneu ce cuprinde locatiile importante din tara.

Albumul “Despre el”, reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.
Artista a lansat in cadrul unui concert sustinut la Hard Rock Café, albumul “Despre el”, ce reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei. Albumul “Despre el” contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.
Lansarea albumului “Despre el”, o coproductie Quantum Music si Global Records, i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, oameni din industrie si artisti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu, Andi Bancia, fiind toti cuceriti de muzica si mesajele transmise de Irina Rimes.

Prima parte a povestii “Despre el” se numeste “Bandana” si a fost lansata recent adunand aproape un milion de vizualizari in doar trei zile.
“Este povestea mea dar și a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor. Sunt fericita ca am ajuns in acest punct al cariereri si le sunt recunoscatoare celor care mi-au fost alaturi. Visul meu este sa fac muzica pentru cei care o asculta cu sufletul.”, a spus Irina Rimes.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2086
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
lavi

Adaugat in urma cu 2302 zile, 29 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .