poze balul bobocilor facultatea de stiinte

Balul Bobocilor Facultatea de Stiinte

Sibiu , Sibiu. Marţi 12 Decembrie 2017 19:00

Categorii: Petreceri

Te cunosc...de la Științe- Balul Bobocilor 2017

Facultatea de Științe a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu organizează Balul Bobocilor, eveniment devenit deja tradiție în rândul studenților Universității. În acest an tema Balului este „Te cunosc din anul I”, fiind astfel cel mai așteptat eveniment al anului, iar show-ul promis de organizatori se anunță a fi de neuitat.
Marți, 12 decembrie 2017, începând cu ora 19:00, Liquid The Club va fi gazda unui spectacol de proporții. Clasicul concurs Miss și Mister se va transforma într-o adevărată competiție unde cei mai curajoși studenți se vor deghiza în vedetele preferate și vor interpreta un moment după formatul show-ului televizat „Te cunosc de undeva”. De asemenea vor fi supuși unor probe inedite care vor pune la adevarată încercare abilităţile şi talentul deosebit al participanţilor. Prețul unui bilet este de numai 20 de lei iar biletele se găsesc fie la Facultatea de Științe, fie la numărul de telefon 0773770152.
One-man show unic în România, Dan Badea, de altfel și invitatul special al evenimentului promite să țină publicul cu sufletul la gură timp de 40 de minute. Dan Badea va susține un spectacol dinamic de stand-up comedy care va da o valoare semnificativă balului studenților de la Facultatea de Științe.
“Pentru prima dată în ultimul deceniu reușim să aducem un artist de anvergură în cadrul balului, iar probele balului sunt atractive pentru concurenți și ofertante pentru public. Balul va fi la final, cu siguranță, o filă întreagă din istoria Facultății de Științe. Vă așteptăm pe toți și vă promitem că nu veți fi dezamagiți.”- Alexandru Valerian Popescu, student SPM, anul II
O altă surpriză a balului vine din partea cunoscutului artist Flick (Filcea Sebastian Andrei), al cărui poem creat special pentru acest eveniment a făcut senzație în cadrul facultății, dar și la nivelul universității.

„Aho, aho, copii și frați,
Dacă vreți să vă distrați
12 Decembrie e ziua,
Spuneți la învățat piua
Si la 7, cel târziu,
Veniți la Liquid Sibiu.
Va fi party, nu te joci,
Cel mai cel bal de boboci.
Un concept cum altul nu-i:
„Te cunosc din anul întâi”!
Fiindcă la Blaga, la „Științe”,
Mereu suntem în tendințe,
O să ai, de ești prezent,
Avantaj cât ești student!

P.S.
Lasă-te purtat de val
Și hai la „Științe” la Bal!”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 99
Cuvinte cheie: Sibiu
lavi

Adaugat in urma cu 112 zile, 30 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2015

Alte Evenimente din Sibiu
ga ca zurli la sibiu

Gașca Zurli la Sibiu

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 24 Martie 2018
show doru octavian dumitru

Show Doru Octavian Dumitru

Sibiu, Sibiu. Miercuri 28 Martie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .