poze intalnire moto bukowina mc radauti

Intalnire moto:"Bukowina MC" - Radauti

Suceava , Radauti. Vineri 20 August 2010 10:00 - Duminică 22 August 2010
Strand “La Piticu” . comuna Volovat

Categorii: Festivaluri

Intalnire moto:"Bukowina MC"

Intre 20 si 22 august 2010, Asociatia Sportiva Bukowina Motor Club va organiza cea de-a 4-a intrunire dedicata iubitorilor sportului motorizat pe doua roti. Editia din acest an va avea loc in imediata apropiere a orasului Radauti, in incinta strandului din comuna Volovat, cunoscut sub numele “La Piticu” . Ca si in ceilalti ani, Bukowina Motor Club isi va primi oaspetii intr-un cadru placut si curat, imbiindu-i cu mancaruri traditionale bucovinene precum fasolea cu ciolan si ciorba radauteana, muraturile specifice zonei Milisauti-Badeuti, dar si alte preparate pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferita de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia si tuica.

Pasionatii de motociclism se vor intrece intr-o sumedenie de concursuri trasnite iar cei mai indemanatici vor fi premiati de sponsori si organizatori si vor putea participa la traditionala parada moto pana pe Pasul Palma – una din cele mai lungi parade de acest fel din Romania, ea masurand aproape 80km, efectuati in mare parte prin inima peisajului montan bucovinean. In program sunt cuprinse si numere de moto-stunt care vor avea loc in centrul orasului Radauti.

Serile vor fi condimentate de numere de striptease si concerte rock sustinute de formatiile Bucovina, Odyssey, Opt S’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday (N.A.Y) (MD), Corbus Albus (MD), precum si altele a caror confirmare este asteptata in zilele urmatoare.

Pretul accesului la cea de-a patra intrunire Bukowina Motor Club este de 20 RON/ persoana, pilotul motocicletei primind si traditionalul ecuson brodat.

Nota: In buna traditie a intrunirilor Bukowina MC, rateurile si turarea in gol nejustificata a motocicletelor dupa ora 01:00 sunt interzise si pot fi sanctionate cu excluderea elementelor perturbatoare din perimetrul intrunirii.

Mai multe detalii: http://bukowinamc.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1763
andrei

Adaugat in urma cu 5000 zile, 11 Aug. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Ai ceva de zis?

    .