poze palatul alexander din suceava si a deschis portile pentru evenime

Palatul Alexander din Suceava si-a deschis portile pentru evenime

Suceava , Suceava. Luni 8 Mai 2017 17:00 - Luni 8 Mai 2017
Bld. Sofia Vicoveanca, mun. Suceava

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/10000000

Palatul Alexander, cel mai mare proiect arhitectural destinat organizarii de evenimente din judetul Suceava, a fost inaugurat pe data de 20 aprilie a.c. Proiectul a fost realizat in urma unei investitii de aproximativ 600.000 euro si a creat 30 de noi locuri de munca pentru locuitorii din Suceava si imprejurimi. Aflat in orasul Suceava si la doar 35 de kilometri de Manastirea Voronet, Palatul Alexander este un loc ideal pentru a gazdui evenimente de tip corporate, de la conferinte de amploare, simpozioane, dar si teambuildinguri in cadrul carora clienti atat din Bucuresti, cat si din toate marile orase pot beneficia si de excursii in zona Bucovinei.

Cladirea are o suprafata de 1.500 m2 si a fost proiectata si construita in stil neoclasic de catre o echipa de arhitecti, sculptori si designeri romani si francezi. Companiile care decid sa isi organizeze evenimentele aici au la dispozitie doua sali, una cu o capacitate de 450 locuri, iar cealalta de 200 locuri, precum si o parcare de 1.000 de m2. De asemenea, in pachetul integrat de organizare al evenimentului sunt incluse si excursii in Bucovina. Dezvoltatorul proiectului urmareste sa creeze conditii optime pentru angajatii firmelor din Bucuresti si din alte zone aglomerate din tara, imbinand conferintele si evenimentele de tip teambuilding cu excursii la manastirile din Bucovina. Astfel, o intrunire la Palatul Alexander va fi completata cu vizite in inima Bucovinei, la Sucevita, Moldovita, Manastirea Humorului sau Voronet. Oaspetii pot opta pentru o cazare la hotelurile partenere ale salonului aflate in imediata apropiere, la maximum 1 kilometru, sau pot decide sa se cazeze la aproximativ 30 de minute distanta, la Voronet, la pensiunile partenere.

„Palatul Alexander a fost proiectat ca o destinatie premium, unde sa poata fi organizata o gama larga de evenimente, unite de un numitor comun: serviciile ireprosabile. Din ce in ce mai multe companii aleg sa isi organizeze nu doar teambuilding-urile, dar si numeroase sedinte sau conferinte, cat mai departe de agitatia marilor orase. Bucovina este una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei, asa ca mi-am dorit sa construiesc aici o cladire pe masura, care sa ofere cadrul ideal pentru toata gama de evenimente care fac parte din agenda unei companii. Am ales cuvantul palat din denumire, atat datorita stilului in care este construit, cat mai ales pentru a sublinia serviciile excelente de care vor avea parte toti oaspetii nostri!”, a explicat Andrei Mandachi, managerul proiectului.

Palatul Alexander se remarca prin decorurile de lux, realizate cu meticulozitate pana in cele mai mici detalii, de la fatada din marmura si piatra sculptata, la statuile si stucaturile exterioare, si pana la vitraliile pictate manual, holurile si scarile lucrate in marmura greceasca si fier forjat, precum si mobilierul din lemn masiv. Iluminarea arhitecturala a fost realizata de catre firma italiana care s-a ocupat si de Muzeul Municipiului Bucuresti.

Printre facilitatile care vor fi puse la dispozitia companiilor se numara serviciile de catering, aparatura tehnica de ultima generatie, menita sa asigure buna desfasurarea a evenimentelor (ecrane de proiectie, videoproiectoare, sistem de sonorizare de cea mai buna calitate, plasme TV/LCD, microfoane mobile, flipchart-uri, conexiune wireless la internet etc). De asemenea, mancarea servita va fi pregatita de catre Chef Silviu Furdui, maestru bucatar recunoscut, proprietarul unui restaurant apreciat din Bucuresti. Silviu Furdui s-a format alaturi de Chef Florin Dumitrescu, cunoscut publicului roman in calitate de jurat in cadrul emisiunilor “Master Chef” si “Chefi la Cutite”.

Palatul Alexander ofera cadrul perfect pentru organizarea unei game largi de evenimente, de la cele corporate, pana la nunti, gale de binefacere, baluri etc. Echipa care a dezvoltat acest proiect isi doreste ca, in cel mai scurt timp, sa ocupe un loc important in viata judetului si sa ajute la promovarea acestuia ca o destinatie turistica, culturala, precum si ca o optiune demna de luat in considerare pentru organizarea evenimentelor de companie. Top managementul si angajatii marilor firme din Bucuresti si nu numai pot beneficia aici de cele mai bune conditii pentru intalniri de lucru, petreceri de firma sau teambuildinguri.

Palatul Alexander a fost inaugurat in cadrul unui eveniment amplu, sub sloganul “Luptam impotriva cancerului”, destinat strangerii de fonduri pentru bolnavii de cancer, la care au participat persoane cunoscute din lumea sportului, dar si din mediul artistic. Printre acestea se numara: Dorin Goian, cel mai titrat fotbalist sucevean, Catalin Morosanu, luptator K1 si Superkombat, dar si Mircea Daneasa, artistic plastic sucevean. Palatul Alexander va gazdui, pe viitor, si evenimente culturale si educative, precum si evenimente caritabile pentru cauze atent selectionate. Acestea din urma vor fi organizate gratuit.

Palatul Alexander este un proiect architectural ale carui baze au fost puse in anul 2015, de catre omul de afaceri Andrei Mandachi, iar constructia propriu-zisa a durat un an. Conceptul arhitectonic este inspirat din stilul antic grecesc, care a influentat si constructiile din Franta secolelor XVI – XVII. Planurile de viitor includ initierea unei investitii similare, sub aceeasi marca, in municipiul Iasi. In functie de rezultatele financiare inregistrate in intervalul 2017 – 2018, se preconizeaza si o dezvoltare pe o arie mai extinsa. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.palatulalexander.ro.

Mai multe detalii: http://palatulalexander.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1506
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2543 zile, 08 Mai. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .