poze experimental re discovery

Experimental Re-Discovery

Timis , Timisoara. Marţi 26 Septembrie 2017 11:00 - Marţi 26 Septembrie 2017

Categorii: Alte Evenimente

Când eram mici, jucându-ne, exprimându-ne și fiind curioși, mereu reușeam să învățam. Când eram mici, în același timp, fiecare era un artist în felul lui. Fii martor la propria ta descoperire. Experimental Re-Discovery este un atelier periodic de creație artistică și dezvoltare personală, cu scopul de a ne observa și conștientiza latura artistică.

Timp de o lună și jumătate vom porni într-o călătorie pentru a ne explora pe noi înșine, printr-o serie de ateliere inspirate din metode de teatru clasic, teatru senzorial, improvizație, circ, dans și contact improvisation, meditație ghidată, arte plastice și muzică, în care să scoatem copilul din noi la iveală și să redescoperim cum să învățăm ca odinioară.

Atelierul abordând o paletă largă de forme și manifestări artistice, vom identifica cu ce fel de artă rezonezi, și apoi vom învăța cum să creăm – din suflet. Acest studiu artistic se va definitiva cu un spectacol premieră de Teatru Senzorial Labirint, unde fiecare participant va juca un moment inspirat și construit din experiența personală avută în timpul acestei călători.
La finalul proiectului, participanții doritori se pot alătura echipei Asylum.
Dacă ești îndrăzneț, non-conformist, creativ, dacă ești curios cum e să fii actor într-o piesă de Teatru Labirint, sau dacă nu te consideri tocmai o persoană creativă dar vrei totuși să vezi ce secrete îți ascunzi, dacă vrei să construiești artistic și apoi să dăruiești emoții cu o echipă de oameni faini; indiferent de unde vii sau ce ocupație ai, noi te invităm să fii camaradul nostru în aventura Experimental Re-Discovery.
Atelierul va fi susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint și peste 30 de ateliere susținute internațional, împreună cu partenerii noștri de la Școala de Circ și Dance Time I.A.R
Atelierul se va desfășură în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, câte 3 ore pe zi, începând în primul weekend din Octombrie și până pe data de 19 Noiembrie inclusiv. Intervalul orar va fi stabilit de comun acord cu toți participanții.


Participarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscri, completând formularul. Dacă numărul limită de participanți va fi depășit, se va face o selecție în funcție de formulare și disponibilitatea fiecăruia.

Mai multe detalii: http://asylumlabyrinth.ro/experimental-re-discovery/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 199
Cuvinte cheie: Timisoara
buzila alexandra

Adaugat in urma cu 184 zile, 16 Sep. 2017

Adaugat de alexandra.buzila

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
timisoara tehnici de citire a chipului analiza trasaturilor

Timisoara-Tehnici de Citire a Chipului. Analiza Trasaturilor

Timis, Timisoara. 23 Apr 2018 - 27 Apr 2018
timisoara seminar tainele feminitatii

Timisoara-Seminar Tainele Feminitatii

Timis, Timisoara. 28 Apr 2018 - 28 Apr 2018
concert syn ze sase tri la timisoara

Concert Syn Ze Sase Tri la Timisoara

Timis, Timisoara. Vineri 30 Martie 2018
concert wille and the bandits

Concert Wille and The Bandits

Timis, Timisoara. Sâmbătă 21 Aprilie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .