poze atelier de dezvoltare personala timisoara 28 februarie 2017 a

Atelier de Dezvoltare Personala, Timisoara - 28 februarie 2017 (a

Timis , Timisoara. Luni 27 Februarie 2017 17:30

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Atelier de Dezvoltare Personala, Timisoara - 28 februarie 2017 (al 14-lea grup) Acum INTR-O ALTA FORMA: continand nivelului I de formare in NLP: NLP-Basic ARONLP.

Atelier de Dezvoltare Personala, Timisoara - 28 februarie 2017 (al 14-lea grup)
Acum INTR-O ALTA FORMA: continand nivelului I de formare in NLP: NLP-Basic ARONLP.
Astfel, partcipantii vor obtine diploma NLP-Basic, oferind dreptul de a continua NLP Practitioner de la modulul 3. Pentru obtinerea diplomei va fi necesara sustinerea unui examen.

Detalii despre Curricula NLP-Basic: ARONLP

15 intalniri de 4 ore de dezvoltare personala, cu tehnici NLP.
Inveti, experimentezi si schimbi comportamente, gesturi, reactii, stari, iti imbunatatesti stilul de comunicare si relationare

Despre:
- comunicare
- intelegerea celorlalti
- autocunoastere
- descoperirea calitatilor interioare
- cresterea increderii in sine
- a fi in acord cu tine
- eliberarea de frici
- dezvoltarea abilitatilor de a vorbi in public
- intelegerea actiunilor noastre...intelegerea inconstientului

Emotiile ne coordoneaza viata. Sub impulsul emotiilor actionam... ura, ranchiuna, reactii necontrolate, autoinvinovatire, temeri, timiditate, blocaj, neincredere.... Care sunt emotiile tale?
Pe tine in ce parte te imping emotiile? Cum a fost azi pentru tine? Dar ieri, sau saptamana trecuta?
Si daca mergi in urma si revezi viata ta... opreste-te o clipa... ce vise erau acolo?
Ai ajuns unde voiai?

Am creat special acest Atelier de dezvoltare personala. Pentru ca eu insami am trecut prin aceste intrebari. Pentru ca am ajuns aici cu munca multa, pentru ca am invatat mult - din carti, la cursuri sau in pregatirea mea de 4 ani ca psihoterapeut (pregatire care nu se va opri vreodata)...dar am invatat si din greseli. Pe parcursul celor 10 ateliere de pana acum, pe parcursul zecilor de tabere si cursuri de dezvoltare personala am evoluat, am cunoscut sute de oameni cu sute de feluri de a fi, cu problemele si bucuriile lor si, am invatat...de la fiecare, despre fiecare. Iar acum, vreau sa-ti impartasesc.

De ce sa vii? De ce dezvoltare?
Pentru ca vei invata cum sa faci schimbari in viata ta, cum sa iti gasesti echilibrul, sa treci mai usor peste problemele pe care le ai acum, cum sa iti indeplinesti visele...ba chiar sa creezi altele noi.

Pentru ca vei invata tehnici noi (in special din Programare Neuro-Lingvistica) prin care:
- iti afli calitatile si sa poti beneficia din plin de ele
- Sa fii natural, stapan pe sine, sa ai incredere si spontaneitate in relationarea cu ceilalti
- sa ii intelegi pe ceilalti mai profund (ce se afla in spatele cuvintelor lor)
- sa ai incredere in tine si in cei de langa tine
- sa poti comunica mai usor si sa gestionezi conflictele
- sa iti controlezi starile
- sa iti schimbi convingerile care iti fac viata grea
- sa gasesti echilibrul intre mintea ta si sufletul tau
- sa iti gasesti sensul si drumul in viata
- sa visezi si sa planifici cum sa iti indeplinesti visele
- sa fii congruent cu tine si sa te simti bine oriunde te-ai afla....intr-un cuvant, sa te simti LIBER
- sa iti intelegi corpul si ce vrea el sa spuna prin boli, dureri...
- si nu in ultimul rand....sa iti faci prieteni noi

Ce vom face:
comunicare non-verbala, crearea conditiilor de comunicare la nivel profund, aseritivitate, controlul emotiilor, accesarea rapida a diverselor stari, cresterea increderii in sine, schimbara convingerilor limitative, stabilirea obiectivelor, vindecarea fobiilor si anxietatii, exercitii de imagerie, transe hipnotice etc.

Cine poate veni la dezvoltare personala?
Oricine...cu conditia sa vrea mai mult de la propria viata (cariera, succes, armonie, incredere in sine si in cei apropiati) care vrea sa afle, sa schimbe, sa experimenteze

Moderator grup: Psih. Lidia Cotosman

• Master Trainer NLP
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Pitesti, Sibiu, Iasi
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing
• peste 3800 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP, tabere interne si internationale NLP
• experienta in peste 60 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• experienta in peste 50 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente

Ce au spus participantii despre acest curs:
"Tot timpul spuneam ca vreau o sansa. De fapt, acum vad ca am multe sanse, multe optiuni, multe adrese noi in viata."

"O experienta pozitiva cu mine, cu nevoile mele, cu limitarile mele, care s-au diminuat conistent."

"Rezolvarea lucrurilor mari, grele, urate, fara solutii prin intermediul unor mijloace nebanuit de simple. Mijlocul de a putea intra in comunicare a constientului cu inconstientul."

Ce a insemnat atelierul de dezvoltare personala pentru mine?... Ooo, nu as sti exact de unde sa incep a raspunde la aceasta intrebare.
In primul rand a insemnat o experienta extraordinara, pe care mi-as dori sa o repet ori de cate ori as avea ocazia.
La prima intalnire sau chiar de la completarea formularului de inscriere trebuie sa raspunzi la o intrebare, si anume: "Care sunt asteptarile de la acest curs?" Eu mi-am dorit sa revin. Si asa a fost. Cu fiecare intalnire, mi-am dorit-o pe urmatoarea mai mult si tot mai mult, si tot asa.

Daca la inceput e putin ciudat sau chiar stanjenitor in anumite situatii, intr-un final ajungi sa te simti intr-un mediu atat de familiar si familial, incat parca ai face parte din el dintotdeauna.
Cunosti oameni, te apropii de ei, asculti, inveti, esti ascultat la randul tau, razi, plangi, ai emotii ... pe scurt, experimentezi si inmagazinezi o sumedienie de stari.
Caldura, lumina, intelepciune, impacare, acceptare, relaxare ... Asta primesti, asta inveti. O stare de bine devine parte din viata ta.

Au fost zile in care problemele cotidiene, greutatile, grijile, gandurile ma faceau irascibila si rautaciosa. Bineinteles, pe lista unei astfel de zile, ultimul lucru pe care mi-l mai doream, era sa merg la atelier. Dupa o zi istovitoare la servici, poate de multe ori cu o incarcatura maxima negativa, numai de inca 4 ore lungi nu-mi ardea. Cu toate astea (spre marea mea bucurie acum), nu am lipsit aproape niciodata. Am gasit intotdeauna forta necesara si dorinta de a fi acolo, de a asculta, de a participa. Chiar daca ajungeam sleita de puteri si de sentimente de orice fel, chiar daca eram sigura ca nimeni si nimic nu ma va putea scoate din starea (de "rahat") in care ma gaseam la momentul respectiv, nu a existat o singura data in care sa nu plec de acolo cu alt tonus, cu alte ganduri, cu alte sentimente. Si pentru asta multumesc tututor celor care au facut aceste lucruri posibile si imi multumesc mie pentru ca am ales asa.

Ganduri, emotii, sentimente, trairi - vii cu ele, le ai, sunt ale tale, le cunosti de o viata. Ajungi aici crezand ca stii totul despre tine, despre cine esti si ce poti face. Adevarul este ca nu stii mai nimic, totul se transforma, capata alt inteles sau mai bine zis, abia acum capata UN INTELES. Parca refaci un puzzle, iar de data asta, ai grija sa pui toate piesele corect, acolo unde le este locul. Acum afli cine esti, abia acum incepi sa te cunosti cu adevarat, sa te descoperi. Pare a fi inceputul unei noi vieti. De la capat. Altfel de data aceasta.
Si care e cea mai mare minune in toata treaba asta? Care e revelatia absoluta?
TOTUL e in tine! Totul e despre tine. Totul e cu tine. As indrazni sa fac chiar o trimitere ... "calea, adevarul, viata" ... TU ESTI toate astea!

De unde am plecat?
Nici nu-mi mai amintesc. Nu mai conteaza. De undeva de jos, de jos de tot.

Unde am ajuns?
Am ajuns departe. Am ajuns la sufletul meu. Am ajuns la mine.

Asa cum am inceput, asa cum am completat primul formular si cum am raspuns la una dintre primele intrebari, tot asa simt si acum: imi doresc sa revin!

Multumesc Lidia! Multumesc ca te-am cunoscut! Multumesc ca ai intrat in viata mea atunci cand am avut cea mai mare nevoie de tine! Multumesc pentru tot ce ai impartasit cu mine si pentru tot ce m-ai invatat!
Multumesc pentru tine, asa cum esti!" Diana Sandulescu

"A insemnat mult, ma bucur ca am luat decizia de a ma cunoaste mai bine si de a schimba ceva in viata mea. Acest curs mi-a oferit metode concrete in ambele privinte si m-a invatat cum sa le folosesc. Am cunoscut oameni noi de care m-am apropiat si imi sunt dragi, ii respect".

"M-am redescoperit, mi-am format un stil propriu, privesc situatiile dificile dintr-un alt unghi, am incredere in gandirea pozitiva si o aplic. Am invatat exercitii care imi folosesc in viata personala cat si profesionala."

"Un pas catre un viitor cu posibilitati multiple si depasirea unor limitari."

Costuri

1200 RON pentru 15 intalniri ( 80 ron/intalnire) - 100 ron avans, iar restul incepand de la a 2-a intalnire, cate 80 ron pana la fnalizarea sumei)
-Reducere 10 % pentru studenti
-10% reducere pentru fiecare persoana care te insoteste
- plata in avans a intregului Atelier (15 intalniri) - 1050 ron (reducere 150 ron)

Programul desfasurarii intalnirilor: marti, orele 17.30-21.30
Prima intalnire: 28 februarie 2017

Cum ma inscriu?

Trimite un e-mail la adresa: ioanaflavia@psiholistart.ro sau suna la 0721.517.672

Mai multe detalii: http://www.psiholistart.ro/cursuri/atelier+de+dezvoltare+personala/atelier+de+dezvoltare+personala%2C+timisoara+-+28+februarie+2017+%28al+14-lea+grup%29#.WHjzZVN97cs

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1236

Eveniment postat de organizator

ioana flavia

Adaugat in urma cu 2632 zile, 13 Ian. 2017

Adaugat de Ioana9381

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .