poze caravana restart in educatie la timisoara

Caravana Restart in Educatie la Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 19 Martie 2016 09:30 - Sâmbătă 19 Martie 2016
Incuboxx, Calea Circumvalatiunii 2-4

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/100

Ne propunem să scoatem la lumină inovatorii în educație din România și să-i conectămi, astfel încât, împreună, să fim mai puternici.

Organizația Inițiativă în Educație, inEDU, în calitate de partener local al proiectului Restart în educație, invită întreaga comunitatea a celor care activează în educație, precum și pe toți cei interesați de transformarea sistemului educațional din Romania, la un eveniment în premieră pentru orașul de pe malul Begai.

Cu motto-ul ”Scoatem la lumină inovatorii în educație din România”, Caravana Restart în educație ajunge și în Timișoara, după un circuit național care a cuprins până acum orașele Craiova, Ploiești, Bacău și Iași.

Evenimentul are loc în data de 19 martie, în intervalul orar 09:30 – 15:00, la Centrul INCUBOXX Timișoara, din Calea Circumvalațiunii nr. 2-4.Ziua va fi una dedicată specialiștilor din învățământ, cadrelor didactice, formatorilor, ONG-urilor, dar și tuturor celor interesați să se conecteze cu inițiatorii de proiecte educaționale și cu alți experți din domeniu.

Principalele obiectivele ale proiectului sunt: conectarea cu celilalți participați pasionați de educație, găsirea unor idei inovative pentru rezolvarea problemelor actuale ale sistemului de învățământ, identificarea resurselor necesare pentru schimbare, consolidarea comunității care dorește să contribuie la transformarea educației din Romania.

Gazdele evenimentului vor fi Andrada Sorca, Cătălin Șipoș și Ana Maria Rădoi de la Initiativa in Educatie, VioletaCaragea de la Federația Coaliția pentruEducație, Ana Răducanu șiOvidiu Condurache de la Restart îneducație.

Vă așteptăm sa ne fiți alături, sâmbătă, 19 martie, de la ora 09:30 la INCUBOXX , într-un spațiu bazat pe pasiune și responsabilitate pentru a genera răspunsurile de care avem nevoie și a construi acțiunile necesare pentru a crește împreună cultura învățării.

Participarea este gratuita, dar pentru că locurile sunt limitate, vă invităm să completați formularul de înscriere: http://bit.ly/Caravana_RestartEdu_Timisoara, până cel târziu în data 18 martie, orele 16:00.

Aceste evenimentefac parte din proiectul "CoalițiapentruEducație", finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, încadrul Fondul ONG înRomânia și este organizat în Timișoara cu sprijinului ONG-ului ,,Inițiativă în Educație”, partener local.

Mai multe detalii: https://docs.google.com/forms/d/1JrGBSIeOzSGgVfP6dwu9PCVy8OZymPsXhqoRBoM4-b0/viewform

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 688

Eveniment postat de organizator

timisoara kids

Adaugat in urma cu 2986 zile, 14 Mar. 2016

Adaugat de Timisoara Kids

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
scrabble la biblioteca centrala universitara timi oara

Scrabble la Biblioteca Centrală Universitară Timișoara

Timis, Timisoara. 17 Mai 2024 - 17 Mai 2024
scrabble la starbucks coffee pia a victoriei timi oara

Scrabble la Starbucks Coffee Piața Victoriei Timișoara

Timis, Timisoara. 18 Mai 2024 - 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .