poze dubioza kolektiv concerteaza la timisoara

Dubioza Kolektiv concerteaza la Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 30 Mai 2015 22:30

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Dubioza Kolektiv, trupa care a fost caracterizată drept „cei mai zgomotoşi, dar şi cei mai creativi critici ai societăţii contemporane balcanice”, va susţine un concert extraordinar la Timişoara în cadrul Revolution Festival, care va avea loc în 30 şi 31 mai la Muzeul Satului. Muzicienii de la Dubioza Kolektiv au cucerit deja România cu câteva show-uri fabuloase şi au susţinut până acum două concerte în oraşul nostru, la festivalurile IRAF şi Sabotage. Trupa reprezintă unul dintre cele mai în vogă şi mai explozive live-act-uri balcanice ale momentului şi a câştigat secţiunea Best Adria Act în cadrul premiilor MTV Europe. Muzica lor, recunoscută ca o adevărată “voce” a Bosniei, a atras deja atenția unor canale media de renume ca BBC și Time Magazine.

Concertul celor de la Dubioza Kolektiv la Timişoara va avea loc sâmnbătă 30 mai de la ora 22.30 la scena Music Guru. „De fiecare dată după ce am cântat la Timişoara, ne-am trezit cu o mahmureală teribilă. Şi asta pentru că am avut parte de o energie deosebită din partea publicului. Care s-a menţinut şi la after – party, după concert. Drept urmare, a doua zi ne-am trezit mahmuri. Vrem să transmitem publicului timişorean să fie blânzi cu noi la after – party fiindcă trebuie să plecăm dimineaţa devreme“, au mai adăugat membrii trupei. Revolution Festival este organizat de creatorii Festivalului EXIT din Serbia și ai Festivalului Sea Dance din Muntenegru.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/05/exclusiv-de-fiecare-data-dupa-ce-cantam-la-timisoara-ne-trezim-cu-o-mahmureala-teribila-spun-membrii-formatiei-bosniece-dubioza-kolektiv-inaintea-aparitia-la-revolution-festival/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 928
Cuvinte cheie: Timisoara
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3219 zile, 27 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Timisoara
concert la familia timi oara

Concert La Familia @ Timișoara

Timis, Timisoara. Vineri 22 Martie 2024
concert tefan hru ca timi oara

Concert Ștefan Hrușcă Timișoara

Timis, Timisoara. Luni 25 Martie 2024
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .