poze festivalului sabotage editia a iii a 2015

Festivalului Sabotage, Editia a III-a, 2015

Timis , Timisoara. Vineri 2 Octombrie 2015 - Sâmbătă 3 Octombrie 2015

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

A treia ediţie a Festivalului Sabotage, singurul festival indoor din Timişoara, va aduce anul acesta pe scenă mai multe nume cunoscute din zona muzicii electronice, dubstep, hip-hop, pop-experimental. Primele trei nume au fost anunţate de organizatorii festivalului ce va avea loc la începutul lunii octombrie, Line-up-ul complet cuprinzând 20 de artiști.

Foreign Beggars este o formație din Anglia care promovează muzica hip-hop și dubstep. Având opt albume la activ, formația este compusă din patru membri: Orifice Vulgatron (MC), Metropolis (MC), DJ Nonames și Dag Nabbit (producător). Orifice Vulgatron și Metropolis s-au alăturat legendarului grup Noisia pentru albumul “I Am Legion”, care a fost lansat pe 2 septembrie 2013.
Foreign Beggars a câștigat titlul Best New Act în Marea Britanie la Hip Hop Awards 2004 și titlul Lyric Pad Hip Hop în 2005. De asemenea, grupul a fost nominalizat pentru Best European Hip Hop Act la Urban Music Awards în 2010, alături de Professor Green, La Fouine și Tinie Tempah.
WhoMadeWho este o formație a genului pop-experimental înființată în 2003. Trio-ul danez îmbină mai multe influențe muzicale, de la psychedelia anilor ’60 la rock-ul anilor ’70 sau de la disco la electronica anilor ’90. WhoMadeWho a concertat împreună cu mulți artiști de top, precum Daft Punk, Soulwax, Hot Chip, Justice și LCD Soundsystem.
În decursul carierei, formația a lansat șase albume. Ultimul, “Ember”, a apărut în 2015. Anul acesta, WhoMadeWho concertează pe scenele marilor festivale europene, cum ar fi Roskilde, Smukfest, Alive Festival, ș.a.m.d. Iar în august, formația are în vedere un tur american.
Piesele WhoMadeWho sunt remixate de unii DJ de top ai muzicii electronice, cum ar fi Maceo Plex (“Heads Above”), Detone (“Inside World”), DJ Koze (“Keep Me In My Plane”), Tale of Us (“Every Minute Alone”), Josh Homme (“Space For Rent”), etc.
Formația WhoMadeWho a fost nominalizată la UK Music Video Awards în 2010 la două categorii: Best Indie/Alternative Video și Best Art Director in a Video pentru videoclip-ul “Keep Me In My Plane”.
Max Cooper este un producător de muzică techno și electronică. Resident Advisor îl clasifică în Top 20 Live Acts 2011 și 2012. Artistul debutează în 2007 și aduce pe scena muzicii electronice albumul “Human”. Cooper a lansat peste șaptezeci de piese originale, dintre care peste douăzeci sunt acompaniate de material video.
Paleta muzicală a lui Cooper include psihoacustica, design audio 3D și înregistrări de teren. Artistul colaborează cu compozitori clasici contemporani, precum Michael Nyman și Nils Frahm, cu trupe pop Hot Chip și Au revoir Simone, cu pianistul Tom Hodge, și mulți alții.
Anul acesta Sabotage reprezintă singurul festival indoor din Timișoara, care include două scene și două nopți de concerte și show-uri electronice. Scena principală va găzdui concerte live între orele 19 şi 24, după care urmează experiența electronică până la ora 6. Genurile de muzică cuprind dubstep, drum & bass, hip-hop, techno, house, experimentală și electronică. Anul acesta, festivalul va avea loc în 2 și 3 octombrie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1608
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3152 zile, 12 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .