poze altex organizeaza cel mai mare festival de inghetata de pe bega

ALTEX organizeaza cel mai mare festival de inghetată de pe Bega

Timis , Timisoara. Sâmbătă 18 Iulie 2015 11:00 - Duminică 19 Iulie 2015
Calea Aradului Nr.58A

Categorii: Festivaluri

Aromele verii pot fi degustate doar la cel mai mare magazin ALTEX din Timișoara

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, organizeaza intre 18 si 19 iulie, in parcarea celui mai mare magazin ALTEX din Timisoara, un festival dedicat aromelor verii – Festivalul Gelato.

Cel mai mare festival de acest tip din Timisoara are loc la cel mai nou si mai mare magazin ALTEX din Vestul tarii, pe Calea Aradului, numărul 58 A (din apropierea centrelor comerciale Auchan si Selgros). In cadrul noului magazin, clientii se vor putea bucura de prima editie a unui eveniment gustos si racoros in mijlocul verii, destinat persoanelor de orice varsta. Orice client care va veni in magazinul ALTEX, in perioada 18-19 iulie si va achizitiona orice produs, va primi cate o inghetata in cadrul celui mai mare festival.

Pe intreaga durata a sfarsitului de saptamana, clientii ALTEX vor fi intampinati si cu un catalog de oferte speciale cu produse menite sa aduca racoarea intr-o vara torida. Asadar, aromele verii prind gust in cadrul celui mai mare festival gelato din Timisoara in zilele de sambata 18 si duminica 19 iulie la ALTEX.

Timisorenii vor putea sa deguste din cele peste 30 de soritimente de inghetata si, mai mult decat atat, vor putea sa se bucure de cele peste 300 de kilograme de deserturi racoritoare pentru pofticiosii veniti la cumparaturi.

Odata cu inaugurarea celui mai nou show room din Timisoara, ce a avut loc pe 11 iunie, ALTEX Romania ajunge la o retea ce depaseate 75 de magazine. Investitia pentru magazinul din Calea Aradului s-a ridicat la 5.4 milioane de euro si reprezinta un reper pentru segmentul electro-IT din Romania. Cu un design care respecta cele mai inalte standarde de calitate, cel de-al doilea magazin ALTEX din Timisoara ofera spatii de demo de peste 1.700 de metri patrati, de care iubitorii de tehnologie se pot bucura pentru a incerca cele mai noi produse si cele mai inovatoare tehnologii.

Pentru a facilita achizitionarea produselor din oferta, ALTEX pune la dispozitie clientilor mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare in 24 de ore, garantie extinsa, retur în 31 de zile. In plus, iubitorii de tehnologie beneficiaza de serviciul ”Batem orice pret online sau offline!”. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama ALTEX la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online cat si offline, vor primi 2xdiferenta. Acest serviciu subliniaza preturile imbatabile pe care compania le ofera.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1169
people

Adaugat in urma cu 3177 zile, 17 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .