poze international student week 2014 la timisoara

International Student Week 2014 la Timisoara

Timis , Timisoara. Luni 21 Iulie 2014 - Duminică 27 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri

ISWinT ( International Student Week in Timisoara ) este un festival international care reuneste participanti din toate colturile lumii, prima editie desfasurandu-se in anul 1994.

Scopul acestui festival este acela de a le facilita studenților din alte țări oportunitatea de a comunica liber, să-și poată exprima opiniile lor într-o manieră productivă, reușind toate acestea în timp ce se bucură de cultura locală.

“New way of learning. Applied imagination” (2014)
Au fost douăzeci de ani uimitori. Fiecare cu propria identitate, propria temă, propriile lecții. Însă, uitându-ne înapoi, am observat o continuă nevoie de a crește. Nu doar a festivalului, dar și a oamenilor implicați în acesta.

Și în sfârșit am ajuns la frumoasa vârstă de 21 de ani - un număr special, care radiază maturitate și stabilitate, un parfum de sărbătoare, și multe cunoștințe acumulate (știați că este de asemenea elementul 8 din șirul lui Fibonacci?). În acest an, ne propunem să deschidem ochii lumii la “O nouă metodă de învățare - Imaginație aplicata” (“New way of learning. Applied imagination”) - aceasta fiind tema ediției din 2014.

Astfel, vrem să schimbăm felul în care sunt făcute lucrurile, în special în ceea ce privește educația. S-a ajuns la un punct în care aceasta ar putea fi în pericol de a deveni ceva monoton, chiar plictisitor, pur și simplu pentru că nu este împărtășită cum trebuie în unele zone ale lumii. Vrem să arătăm tuturor că educația poate fi distractivă, interactivă, că sunt mai multe modalități de a aborda un subiect (aparent) obișnuit, și de a-l face să fie inedit.

Toată lumea aspiră să lase ceva în urmă. Fie că e vorba de o scurtă animație realizată la atelierul de “Stop Motion”, sau noi concepte folosite în formarea minților tinere ale secolului nostru prin “Educația non-formală”, atelierele de anul acesta le dau posibilitatea participanților de a realiza toate acestea.

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3579 zile, 29 Iun. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .