poze g ras mr levy one lion megga dillah live in setup

G. Ras | Mr. Levy | One Lion | Megga Dillah live in Setup

Timis , Timisoara. Vineri 30 Noiembrie 2012 22:00
Setup Venue & Club, Timisoara Str. Pestalozzi Nr. 22

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Concert reggae cu Mr. Levy (Cluj), G.Ras (Budapesta), One Lion (Timisoara) si Megga Dillah (Timisoara)

Pe 30 Noiembrie vă aşteptăm in Setup Venue din Timişoara pentru muzică reggae live şi party. Blessings!

SUPPORT: 10 Lei până la ora 12:00 / 15 lei după

LINE-up:
-----------------------------------------------------------------------------------

G.RAS (Riddim Colony) | Budapesta

Gregory G Ras (Komáromy Gergely) este un cantaret reggae din Ungaria, considerat unul dintre cei mai buni artisti reggae-dancegall din regiune. Este recunoscut ca un singjay/MC plin de energie pozitiva, cu o voce unica si puternica, cu versuri inteligente si inaltatoare, cu melodii captivante si cu multe piese de genuri diferite.
A inceput sa asculte reggae de la 15 ani, dar muzica a devenit parte din viata sa in 2005, cand a contribuit la infiintarea trupei Riddim Colony, in care a devenit vocalist. Impreuna cu Riddim Colony a sustinut multe concerte la festivaluri si cluburi din Ungaria si din afara ei. A impartit scena cu nume mari din industria reggae, cum ar fi Max Romeo, Sizzla, Anthony B, Third World, Glen Washington, Perfect etc. Dupa 3 ani de la lansare, trupa a fost invitata in 2009 sa cante pe scena principala a festivalului Rototom Sunsplash, unde a lasat o impresie puternica.
Ca artist solo, G. Ras este invitat tot mai frecvent la diferite evenimente si in cluburi din Europa (Italia, Germania, Austria, Olanda, Spania, Romania etc). La festivalul Rototom 2010 a concertat ca artist solo cu trupa de backing. A lucrat impreuna cu artisti mari ca Ray Darwin, Mandingo Warrior, Sena, Lion D, Henry P etc. Primul LP al lui G.Ras (numit: 'Burn Fyah') a fost lansat in Mai 2009. Al doilea album al sau, numit 'Live & Love', a fost lansat in Octombrie 2011.

http://www.facebook.com/gregorygrasmusic

-----------------------------------------------------------------------------------

MR. LEVY | Cluj-Napoca

Sekei Levi (n. 21 mai 1983), cunoscut sub pseudonimul de ''Mr. Levy'' (ex. ''Cainele aka So'ldat''), este primul artist reggae din Transilvania. Încă de la o vârstă fragedă Mr. Levy prezintă un interes pentru muzică şi desen. La vârsta de 16 ani îşi începe cariera artistică alături de Kero (graffer, locul 3 mondial) şi astfel se întemeiază trupa Dilema. Trupa se destramă după aproape un an, Mr. Levy alăturându-se Trupei Anexa 1, trupă alcatuită din 3 membrii, doi din Dej iar cel de-al III-lea din Zalău.
In 2006, Mr. Levy paraseste trupa Anexa 1 urmand o cariera solo. Ultimii 4 ani sunt plini de realizări, atât in ceea ce priveşte numarul de concerte, cât şi a diverselor proiecte în care s-a implicat artistul Mr. Levy. De la colaborări cu artişti consacraţi pe plan mondial, cât şi national, amintindu-i astfel pe Straika D, Monseur Lezard, Parazitii (Arde), Grasu XXL feat Guess Who (Azi nu), Criss Blaziny, Karie. La sfârşitul verii anului 2011, apare clipul: Cine sunt/Acolo, ce aduce în prim plan o idee originală, aceea de a îmbina 2 piese într-o singură imagine, ideea clipului nemaifiind realizată în Romania pâna în acel punct. Pe 22 decembrie 2011 a aparut videoclipul piesei „Laşi sau eroi” in colaborare cu Cedry2k, ce evidentiază ideea de morală, virtute şi onoare, caracteristici uitate in decursul celor 22 de ani de la revolutie.
În prezent, Mr. Levy lucrează la lansarea primului sau album, ce va avea ca invitaţi veterani ai muzicii hip hop şi nu numai, precum şi artişti din afara ţarii. Albumul va ieşi pe piaţa la sfarsitul anului 2012.

www.facebook.com/Mr.Levy.Official

-----------------------------------------------------------------------------------

ONE LION | Timisoara

One Lion (Vlad Sfichi) sau 1Leu, este unul dintre putinii artisti reggae romani, cu piese bine cunoscute in randul fanilor genului din Romania. A lansat 2 materiale pe internet, un album (Reggae Pur) si un EP (Lumea Mea), iar intre timp pregateste un nou EP pentru sfarsitul anului.
A sustinut numeroase concerte in tara, mai ales in Timisoara, dar si in Sibiu, Galati, Cugir, in cadrul Fanfest 2012 cu trupa The OSGC ca backing band, si la Bucharest Reggae Weekend (2012). A avut colaborari cu artisti reggae romani ca Mr Levy si Lady Helenne, si artisti reggae internationali: Volodia, The OSGC, NRG_D, Jahmmi Youth.

http://www.facebook.com/onelionreggae

-----------------------------------------------------------------------------------

MEGGA DILLAH | Timisoara

"In primul rand ascult muzica de la 4-5 ani, atunci cand tatal meu imi punea Bob Marley la niste casti mai mari decat capul meu. Am inceput sa fac muzica in anul 2005 si am inceput cu muzica hip-hop. In scurt timp am realizat ca prin intermediul acestui gen de muzica nu ma pot exprima in modul in care doream, asa ca am cautat altceva. In muzica mea ma simt influentat de SOJA (Soldiers of Jah Army) si desigur, de Bob Marley. Pe langa asta mai sunt influentat de Capleton. Am ajuns sa gasesc in muzica reggae ceea ce doream, drept urmare am inceput sa ma ocup in mod sustinut de reggae cu speranta de a sustine miscarea rasta in Romania."
Pana in momentul de fata a lansat un EP - Mr. President in 2012, si alte cateva piese pe internet.

http://www.facebook.com/MeggaDillah

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/488075674550138

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1783

Eveniment postat de organizator

vlad sfichi

Adaugat in urma cu 4189 zile, 31 Oct. 2012

Adaugat de Vlad5760

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .