poze al di meola timisoara

Al Di Meola @Timişoara

Timis , Timisoara. Luni 6 Iunie 2011 20:00
Filarmonica Banatul Timisoara

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul pe care Al Di Meola urma sa il sustina la Timisoara, vineri, 13 Mai 2011, este reprogramat pe 6 iunie. Biletele raman valabile sau se pot returna la punctul de achizitie pana in 22 mai.

 


Al Di Meola, primul invitat al Festivalului PLAI in 2006, revine la Timisoara impreuna cu grupul sau, New World Sinfonia, pentru a prezenta ultimul lor album, ”Pursuit of Radical Rhapsody”.


Dupa intalnirea din 2006 cu publicul timisorean si echipa de voluntari PLAI, Al di Meola a dorit sa revina in Timisoara inca de atunci. “Am avut parte de o primire frumoasa, publicul a fost foarte cald, spectacolul foarte bine planificat. Vibratiile au fost extrordinare. Organizatorii PLAI sunt oameni pe care ii consideram prieteni in acest moment…” (Al Di Meola)


Putini chitaristi au revolutionat atat de mult stilul interpretativ ca Al Di Meola. Indragostit de jazzul fusion experimental, Al Di Meola este astazi unul dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai genului. Tehnica sa inegalabila i‐a pavat drumul catre o cariera fabuloasa, iar pasiunea si profunzimea spiritului sau creativ i‐au castigat nenumarati fani in intreaga lume.


Al Di Meola va cânta pe scena Filarmonicii alături de trupa sa, New World Sinfonia. “New World Sinfonia s‐a dezvoltata in ceva cu adevarat frumos. Pentru mine este cel mai rasplatitor lucru pe care l‐am facut de foarte multa vreme. Nu are un volum extrem de mare, in schimb inunda de armonii bogate bazate pe foarte multa improvizatie, este o muzica emotionala …” (Al Di Meola) Biletele pentru acest eveniment se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau de la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

Mai multe detalii: http://www.plai.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2245
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 4810 zile, 22 Feb. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .