poze concert alexandru andries la filarmonica banatul

Concert Alexandru Andries la Filarmonica Banatul

Timis , Timisoara. Miercuri 24 Septembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Filarmonica Banatul din Timisoara

Alexandru Andries concerteaza la Timisoara cu ocazia albumului aniversar “INTERIOARE”.

Alexandru Andries vine la Timisoara sa prezinte cel mai recent proiect muzical al sau, INTERIOARE, lansat in primavara acestui an, cu ocazia implinirii a trei decenii de la scoaterea pe piata a primului sau album. Concertul va avea loc miercuri, 24 septembrie, ora 20:00, la Filarmonica “Banatul” din Timisoara.

Alaturi de Alexandru Andries, pe scena vor urca Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera si Sorin Romanescu.

In 1984, Alexandru Andries isi lansa albumul de debut intitulat INTERIOARE, aparut atunci sub umbrela Casei de Discuri Electrocord. “Ideea a fost sa marcam acest lucru printr-o editie speciala, in primul rind o varianta remasterizata a intregului album, facuta la nivelul tehnic de azi – de acest lucru s-a ocupat domnul Victor Panfilov si eu zic ca i-a iesit foarte bine”, declara artisul in primavara anului 2014.

In cei 30 de ani de activitate, cantaretul de folk, jazz si blues, Alexandru Andriea, a adunat peste 3000 de concerte si are o discografie bogata, care cuprinde peste 45 de proiecte muzicale. Albumul aniversar INTERIOARE contine noua cantece preluate de pe albumul de debut, din 1984, si prezentate intr-o varianta noua, inedita.

Totodata, la realizarea albumului din 2014 au contribuit si Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera si Sorin Romanescu, in calitate de invitati ai artistului. Proiectul INTERIOARE ar fi avut sanse sa apara si in format vinyl, insa ideea a fost respinsa de catre artist: “Ne-am gindit ca nu prea are rost, cercul celor care inca mai au acasa pick-up in stare de functionare s-a redus simtitor – si-n plus, in 1984 albumul asa a aparut, in format vinyl, si sa pornim de la vinyl trecind prin computer spre CD ca sa scoatem iar vinyl e un traseu destul de amuzant si cam fortat – asa ca am renuntat la ideea asta”, a mai spus Alexandru Andries.

In 24 septembrie 2014, de la ora 20:00, INTERIOARE va putea fi ascultat live de catre timisoreni la Filarmonica “Banatul”. Alaturi de Alexandru Andries vor fi pe scena si cei trei muzicieni invitati la realizarea albumul aniversar: Maria Ioana Mintulescu (voce), Berti Barbera (percutie si muzicuta) si Sorin Romanescu (chitara).

Pretul biletelor la concert variaza intre 40 si 60 de lei. Acestea pot fi achizitionate de pe Eventim.ro, din reteaua magazinelor Orange, Germanos, de la casieria Teatrului National Timisoara si din librariile Carturesti.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1018
popadriana

Adaugat in urma cu 3527 zile, 28 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .