poze concert tarja turunen la timisoara in 2017

Concert Tarja Turunen la Timisoara in 2017

Timis , Timisoara. Joi 2 Februarie 2017
Filarmonica Banatul

Categorii: Muzica si Concerte

Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, revine în România în 2017 cu două show-uri fulminante. Artista a cărei voce a făcut muzica trupei Nightwish cunoscută în întreaga lume, va concerta în București, la Sala Palatului pe data de 3 februarie și în Timișoara, la Filarmonica Banatul, pe 2 februarie.

După 2 ani în care a luat o pauză de la show-urile rock, axându-se mai mult pe cele de muzică clasică, dar și pe lucrul în studio, soprana va readuce pe scenele din România cele mai iubite piese din perioada în care a activat ca solistă Nightwish, precum și piesele clasice din cariera solo care se bucură de o mare popularitate, precum “I Walk Alone”, “The Reign” sau “My Little Phoenix”.
Totodata, nu vor lipsi nici extrase de pe cele mai recente materiale discografice, “The Brightest Void” și “The Shadow Self”, lansate anul acesta.

Cu o voce inconfundabilă și o prezență scenică fermecătoare, Tarja Turunen este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal, abordând un stil bine conturat, însă mereu surprinzator. Mare iubitoare a muzicii clasice, Tarja a dezvoltat numeroase proiecte prin care să o promoveze. Ambele au fost puse în scenă și în România: “Ave Maria” – spectacolul de colinde ce a avut loc la Ateneul Român, precum și “The Beauty and the Beat” – în care melodii clasice din repertoriile lui Bach, Listz, Beethoven, Mozart, dar și Queen și Nightwish, au fost reinterpretate în manieră clasică alături de o orchestră impresionantă formată din 70 de instrumentiști cărora li s-a alăturat și carismaticul toboșar Mike Terrana.


Discul “The Shadow Self” este cel de-al patrulea album din cariera solo a Tarjei. Procesul de compoziție a început imediat după lansarea precedentului “Colours in the Dark”. Artista chiar a oferit de-a lungul turneului “Colours on the Road” câteva indicii despre ceea ce pregătește. Pe 3 iunie, Tarja a lansat un alt material discografic – “The Brightest Void” – conceput ca un prequel pentru albumul ce avea să apară în luna august.


“The Shadow Self” se bucură de o serie de colaborări inedite, dintre care amintim aparițiile fratelui Tarjei, Toni Turunen, precum și cele ale artistelor Alissa White Gluz și Sharon DelAdel. De mixaj s-a ocupat același Tim Palmer, un colaborator de lungă durată al Tarjei, și care și-a mai pus amprenta asupra discurilor unor artisti ca Robert Plant, Ozzy Osbourne, HIM, Tin Machine (trupa lui David Bowie) și mulți alții.


Concertul Tarjei Turunen este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preț în funcție de apropierea față de scenă după cum urmează:

Timișoara (Filarmonica Banatul):

VIP – 390 RON
Premium – 290 RON
Categoria I – 230 RON
Categoria a II-a – 150 RON


Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1750
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 113 zile, 28 Sep. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2087

Alte Evenimente din Timisoara
concert vita de vie la timisoara

Concert Vita de Vie la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 28 Ianuarie 2017
professional communication and translation studies

Professional Communication and Translation Studies

Timis, Timisoara. Vineri 28 Iulie 2017
curs project management in domeniul constructiilor

Curs Project Management in Domeniul Constructiilor

Timis, Timisoara. 27 Ian 2017 - 29 Ian 2017
curs scrierea si implementarea proiectelor europene 2014 2020

Curs : Scrierea si Implementarea Proiectelor Europene 2014 - 2020

Timis, Timisoara. 27 Ian 2017 - 29 Ian 2017
    Au zis:
    aleonte yasmine
    cucubaubau13   28 Sep. 2016, 12:50:22

    Capitala Culturala sau nu, era vremea sa ajunga si pe la TM!


    .