poze concert the dire straits experience la timisoara

Concert The Dire Straits Experience la Timisoara

Timis , Timisoara. Duminică 10 Decembrie 2017 19:00
Filarmonica Banatul, Bv. C. D. Loga nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Dire Straits Experience aniversează 40 de ani de la lansarea “Sultans of Swing” prin 3 concerte în România.

Foștii membri ai legendarei Dire Straits, Chris White & Chris Whitten, se întorc în România

După succesul fulminant înregistrat în trecut – două concerte sold-out la Timisoara și București și numeroase reacții entuziaste primite din partea publicului la Cluj-Napoca – Dire Straits Experience a ales să aniverseze 40 de ani de la lansarea “Sultans of Swing” prin 3 concerte în țara noastră.

Astfel, formația va concerta pe 10 decembrie la Filarmonica Banatul (Timișoara), pe 11 decembrie la Sala Palatului din București și pe 12 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Mai bine de 20 de ani au trecut de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace.

Nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall. Locul lui Mark Knopfler a fost ocupat de Terence Reis, un artist desăvârșit, caracterizat de Chris White astfel:

“Când am pus bazele unei formații alături de care să cânt piesele Dire Straits în cadrul concertului de la Royal Albert Hall, nu am crezut că este posibil să găsesc pe cineva care sa ia locul lui Mark fără a părea un impostor. Am greșit.
În Terence Reis cred că am găsit prima persoană de pe planetă care să poată cânta ca Mark, dar care să își mențină, totodată, propria identitate și integritate. Datorită respectului său față de Knopfler, Terence este capabil să interpreteze piesele într-o maniera onesta care permit energiei și talentului să se afirme. Fără Terence, nu am putea funcționa.”

Astăzi, The Straits a devenit The Dire Straits Experience, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.

Membrilor originali Chris White & Chris Whitten și lui Terence Reis li se alatură instrumentiști din elita industriei muzicale care colaborează individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison sau David Gilmour.

Show-ul The Dire Straits Experience este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro la preturi ce variaza in functie de apropierea fata de scena, dupa cum urmeaza:
Categoria VIP - 390 de lei
Categoria Premium – 290 de lei
Categoria I – 190 de lei
Categoria a II-a – 100 de lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 513
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 84 zile, 28 Iul. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1176

Alte Evenimente din Timisoara
concert battleme

Concert Battleme

Timis, Timisoara. Marţi 31 Octombrie 2017
concert stefan banica la timisoara picat din luna

Concert Stefan Banica la Timisoara - "Picat din Luna"

Timis, Timisoara. Miercuri 25 Octombrie 2017
concert bucium in timisoara

Concert Bucium în Timişoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 21 Octombrie 2017
atelier de dezvoltare personala timisoara 31 octombrie 2017

Atelier de Dezvoltare Personala, Timisoara - 31 octombrie 2017

Timis, Timisoara. Marţi 31 Octombrie 2017
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Concert The Dire Straits Experience la Timisoara

    .