poze luna amara acustic opening act melting dice

Luna Amară acustic. Opening act: Melting Dice

Timis , Timisoara. Vineri 9 Iunie 2017 20:00
Jardin, Bulevardul Vasile Parvan nr 5

Categorii: Muzica si Concerte

Luna Amara (OFFICIAL) deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timișoara pe 9 iunie la terasa Jardin. Opening act Melting Dice.

Trupa Luna Amară va deschide seria de concerte acustice pe 9 iunie la terasa Jardin din Timișoara. Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.
În deschiderea celor de la Luna Amară, vor concerta cei de la Melting Dice. O apariție proaspătă pe scena timișoreană, Melting Dice au un album de debut în pregătire și un portofoliu impresionant de apariții live. În 2015 și-au făcut muzica auzită pe scene din toată țara la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare la Timișoara (La Căpițe, Club Daos) și București.
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. Pentru 2017 trupa pregătește materialul de debut precum și noi apariții live, așa că fiți pregătiți să auziți de ei din ce în ce mai des!
Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si pe iabilet.ro si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1856
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 2534 zile, 12 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .