poze luna amara at reflektor

Luna Amară at Reflektor

Timis , Timisoara. Vineri 27 Aprilie 2018 21:00
Reflektor Venue, Bulevardul Liviu Rebreanu

Categorii: Muzica si Concerte

După ce au umplut sala de concerte a Reflektorului în toamna anului trecut, Luna Amară revine cu un concert în Timișoara.

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 17 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004).
Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 54
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 13 zile, 11 Apr. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2245

Alte Evenimente din Timisoara
city of the sun at reflektor

City of The Sun at Reflektor

Timis, Timisoara. Miercuri 2 Mai 2018
axis lansare de album la reflektor

AXiS - Lansare de album la Reflektor

Timis, Timisoara. Sâmbătă 5 Mai 2018
votum at reflektor

Votum at Reflektor

Timis, Timisoara. Joi 17 Mai 2018
between colors untold faith si katara la daos club

Between Colors, Untold Faith si Katara la Daos Club

Timis, Timisoara. Vineri 27 Aprilie 2018
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Luna Amară at Reflektor

    .