poze stefan hrusca concert eveniment opera nationala timisoara

Stefan Hrusca - Concert Eveniment - Opera Nationala Timisoara

Timis , Timisoara. Luni 24 Aprilie 2017 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Ștefan Hrușcă revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live, în spectacolul evenimemt ce va avea loc pe 24 aprilie la Opera Naţională din Timişoara! Dacă vă e dor de „Un copac cu flori” sau de „Fostele iubiri” dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă!Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), "Balade speciale" (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Despre întâlnirea cu publicul din Banat Ştefan Hruşcă a spus: „mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu.”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 159
Cuvinte cheie: Timisoara
miriam miriam

Adaugat in urma cu 29 zile, 27 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Timisoara
targ de joburi careers in white timisoara 2017

Targ de joburi - Careers in White Timisoara 2017

Timis, Timisoara. Joi 6 Aprilie 2017
albastru pentru autism

Albastru pentru Autism

Timis, Timisoara. 2 Apr 2017 - 2 Apr 2017
al di meola live la timisoara

Al Di Meola Live la Timisoara

Timis, Timisoara. Duminică 11 Iunie 2017
concert vama

Concert Vama

Timis, Timisoara. Vineri 21 Aprilie 2017
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Stefan Hrusca - Concert Eveniment - Opera Nationala Timisoara

    .