poze angajatori de top timisoara
poze angajatori de top timisoara poze angajatori de top timisoara poze angajatori de top timisoara

Angajatori de TOP - Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 31 Octombrie 2014 09:00 - Sâmbătă 1 Noiembrie 2014
Centrului Regional de Afaceri Timisoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa

Categorii: Targuri , Conferinte si Seminarii

Angajatori de TOP este cel mai mare targ bianual de cariera.

Incepand cu primavara acestui an, evenimentul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali care au oferit peste 5 000 de oportunitati de cariera. Evenimentul continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala, pe http://bit.ly/ZbCpRe.
Toate cele 3 editii fizice Angajatori de TOP din aceasta toamna vor avea loc in luna octombrie. Toamna este o perioada in care companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare ale companiilor sunt in crestere. Prin intermediul celor 3 editii fizice si a unei editii virtuale, Angajatori de TOP reuneste peste 160 de companii multinationale si 110 000 de profesionisti si studenti care sunt in cautarea unui job.

Editia din acest an Angajatori de TOP Iasi isi propune sa reuneasca peste 1000 de oportunitati de cariera si 5 000 de vizitatori. Dupa succesul editiei din primavara, Angajatori de TOP va fi prezent in Iasi cu editia cu numarul 4 prin care faciliteaza intalnirea dintre companii si candidatii care vor sa se angajeaze. In cadrul evenimentului din aceasta toamna vizitatorii evenimentului vor putea aplica atat pentru pozitii entry level, mid level sau senior cat si pentru programe de internship.
Angajatori de TOP a fost prezent in Timisoara pentru prima data in anul 2008, iar editia din aceasta toamna este cea cu numarul 5. Editia locala din Timisoara va reuni companii multinationale, dar si angajatori locali care au planuri de recrutare pentru aceasta toamna. Participarea la un astfel de proiect este o modalitate prin care candidatii pot sustine un scurt interviu cu potentiali angajatori. In urma unui sondaj realizat in randul vizitatorilor a reiesit ca motivele pentru care participa la evenimentele Angajatori de TOP sunt: diversitatea oportunitatilor de cariera, companiile confirmate, calitatea workshop-urilor si posibilitatea de interactiune cu reprezentanti HR prezenti la eveniment.

Mai multe detalii: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1488

Eveniment postat de organizator

andrei petrea

Adaugat in urma cu 3488 zile, 06 Oct. 2014

Adaugat de constantinpetrea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .