poze expozitie expo bio life timisoara

Expozitie:"EXPO BIO LIFE" - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 2 Septembrie 2010 10:00 - Duminică 5 Septembrie 2010
Centrul de Afaceri Timisoara, B-dul Eroii de la Tisa nr.22

Categorii: Targuri

Expozitie:"EXPO BIO LIFE" - Timisoara

STAR EXPO Timişoara, firmă organizatoare de expoziţii, târguri şi evenimente, işi propune să organizeze expozitia: "EXPO BIO LIFE" impreună cu CENTRUL VYWAMUS ROMÂNIA, în perioada 2 – 5 septembrie 2010 manifestarea expoziţională care urmează să reunească tehnici şi terapii, terapeuţi, medici şi farmacişti, persoane implicate în a promova, oferi şi comercializa bunuri sau servicii care susţin sănătatea vieţii.


Încetul cu încetul, ne trezim acum, că parte din viaţa noastră ne este furată şi consumată de cantităţi nesesizabile de cuceriri ale ştiinţei şi tehnologiei care ne-au adus un confort nesperat şi poate nici visat de strămoşii noştri. Cum facem faţă acestui furt şi cum ne recuperam vieţile devin întrebări cărora le căutăm răspunsul. Hoţii de timp şi de sănătate din viaţa noastră devin din ce în ce mai subtili şi a-i recunoaşte la timp va consta în a ne gasi şi menţine echilibrul în viaţă, a ne păstra sănătatea şi bucuria de a trăi.


Acest salon expoziţional vă propune prin secţiunile sale o mai profundă conştientizare a ceea ce inseamnă responsabilitatea în propriile vieţi. E darul nostru, al organizatorilor, pentru timişoreni. Bio, în limba greacă înseamnă Viaţă; Life în limba engleză e tradus tot prin Viaţă. Deci Bio Life poate fi tradus ca Viaţă la puterea a doua! Viaţa poate fi susţinută doar prin prezenţa Viului şi a reîncepe să aducem conştient în vieţile noastre produse, tehnici şi remedii, asemenea structurii noastre vii, devenind o prioritate în concordanţă cu spiritul timpului nostru. Dorim ca împreună, să aducem informaţiile, produsele şi serviciile care susţin Viaţa în faţa tuturor celor interesaţi. Că sunt medici, farmacişti sau terapeuţi, sau cei care produc şi comercializează produse pentru o viaţă sănătoasă, expozanţii nostrii se pun la dispoziţia publicului să ne ajute sa intelegem în claritate pericolele care ne pândesc prin a folosi produsele care sunt împotriva vieţii şi în acelaşi timp oferindu-ne soluţii integrative, alternative sau complementare. Cu forţa cunoaşterii lor, cu aparatura sau remediile pe care ni le vor prezenta vom avea posibilitatea să decidem conştient ce facem cu noi, cu trupurile noastre, cu aerul pe care îl respirăm , cu apa pe care o bem. Pe parcursul desfăşurării expoziţiei se pot face investiţii şi achiziţii în diverse obiecte, produse sau dispozitive care ajută în traiul cotidian pentru o viaţă Bio, sau de consum a produselor organice, care sunt întotdeauna identice structural corpului sănătos.


Câteva exemple a ceea ce veţi putea expune şi prezenta, pe parcursul celor 4 zile: - medicină holistică; medicină vibraţională; homeopatie şi fitoterapie; nutriţie; tehnici energetice şi vibraţionale; tehnici şi metode specifice artelor sănătăţii orientale; medicină ayurveda; apiterapie; diagnosticarea stării energetice a organismului cu diverse dispozitive; remedii ancestrale; metode de purificare şi restructurare a apei; metode de a ne proteja împotriva nocivităţii date de regimul undelor electromagnetice; produse bio, eco, naturale, ş.a. Anul acesta, salonul expoziţional-EXPO BIO LIFE va fi găzduit de Centrul Regional de Afaceri- CRAFT – TIMIŞOARA, unde pe o suprafaţa interioară de 1800 mp, se vor desfăşura concomitent şi alte două manifestări expoziţionale, este de vorba de SPA & WELLNESS, ediţia a II-a şi EXPO TRAVEL, ediţia I.  

Mai multe detalii: http://www.starexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1104
andrei

Adaugat in urma cu 5034 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .