poze expoztitie expo spa si wellness timisoara

Expoztitie:"EXPO SPA SI WELLNESS" - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 2 Septembrie 2010 10:00 - Duminică 5 Septembrie 2010
Centrul de Afaceri Timisoara, B-dul Eroii de la Tisa nr.22

Categorii: Targuri

Expoztitie:"EXPO SPA SI WELLNESS"

Cu toţii ne dorim o viaţă cât mai sănătoasă şi lipsită de stres, din acest motiv se pune accent din ce în ce mai mult pe produsele, metodele, terapiile şi tot ce este necesar pentru a duce o viaţă sănătoasă.


Acesta este argumentul pentru care, ne-am hotărât să continuăm organizând şi anul acesta manifestarea expoziţională EXPO SPA & WELLNESS eveniment la care aşteptăm înscrierea firmelor din domeniul produselor şi serviciilor menite a servi la păstrarea sănătăţii, înfrumuseţare, întreţinere corporală şi relaxare, produse si servicii adresate atat pentru publicul larg vizitator, dar, în egală măsură si vizitatorului profesionist.


Acest eveniment se va desfăşura alături de alte doua manifestari expoziţionale EXPO BIO LIFE - eveniment dedicat celor mai noi metode de terapie, precum şi a produselor aferente terapiilor- ediţia I şi EXPO TRAVEL- târgul de turism şi de agrement, ediţia I.


Anul acesta, manifestările expoziţionale vor fi găzduite de Centrul Regional de Afaceri -CRAFT -TIMISOARA. Unitate specializată a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, în organizarea şi desfăşurarea celor mai importante evenimente cu tematică economică, ştiinţifică, comercială, promoţională, locul de întâlnire al oamenilor de afaceri din zona de vest a ţării, dar şi din regiunea transfrontalieră-DKMT ( România-Ungaria-Serbia), al organizării de manifestări civice, culturale, artistice, ş.a., CRAFT oferind condiţii excelente pentru organizarea unor expoziţii generale sau tematice. De altfel, unii dintre dumneavoastră cunosc această locaţie, despre care ştiu că dispune de un spaţiu şi de dotări la cele mai ridicate standarde în domeniu, şi, mai ştiu că este cel mai frecventat loc de către timişoreni, şi nu numai, atunci când găzduieşte manifestările expoziţionale.

Mai multe detalii: http://www.starexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1156
andrei

Adaugat in urma cu 5002 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .