poze magic delta fest

Magic Delta Fest

Tulcea , Sfântu Gheorghe. Marţi 12 August 2014 - Vineri 15 August 2014

Categorii: Festivaluri

Festival de muzica si dans multi-etnic

Magic Delta Fest, un festival dobrogean, multi-etnic, născut din dragoste și grijă pentru natură , îmbină cu succes peisajul mirific al Deltei Dunării, dansul și muzica într-un cadru special: Sfântu Gheorghe, un loc magic unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un loc în afara timpului și a granițelor, și probabil unicul pitoresc și neconvențional.

Organizatorii acestui festival, animați de dorința de a continua tradiția culturală deja prezentă la Sfântu Gheorghe prin desfășurarea de peste 10 ani a festivalului internațional de film «Anonimul », a cărei ediție 2014 va avea loc la București, își propun să promoveze autenticitatea localității Sfântu Gheorghe, respectul etniilor minoritare și frumusețile Deltei prin muzică și dans.

In cadrul acestei prime ediții și timp de 4 zile, artiștii, turiștii și localnicii vor beneficia de o ambianță rustică, atât culinară cât și artistică, puse în evidență de organizatori prin specialitățile zonei, cât și filme proiectate în scopul sensibilizării Deltei Dunării. Seara, de la orele 20:30 în fața scenei, publicul se va putea delecta și distra cu trupe autentice, lipoveni, haholi, greci, români, a căror prezentare nu ar fi necesară, talentul și pasiunea pentru arta lor dovedind-o din plin.

Ediția I este un tur de forță. Ideea a incolțit printr-un concurs de împrejurări, dorințe și vise. Organizatorii fac tot posibilul ca derularea primei ediții a acestui festival să fie un real succes. Susținuți de autoritățile locale și de localnici, un contract de partenariat nu va putea fi decât benefic, obiectivul următor fiind ediția II în 2015, a cărei organizare și structură să răspundă tuturor criteriilor de excelență.

Magic Delta Fest este un eveniment complex, gândit astfel încât să ofere tuturor participanților activități diverse și distracție fără a periclita cadrul natural. Astfel promovarea zonei turistice, ecoturismul Deltei, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum și perpetuarea tradițiilor autentice sunt cap de listă în ceea ce privesc obiectivele acestui festival.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/magicdeltafest

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2332
Cuvinte cheie: Sfântu Gheorghe

Eveniment postat de organizator

regly ileana

Adaugat in urma cu 3547 zile, 13 Iul. 2014

Adaugat de iregly

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .