Line-up Delahoya 2012

Festivalul Delahoya 2012 are loc la Cluj in perioada 25-27 mai.

Artistii confirmati pana in acest moment sunt:

DEEKLINE (Finger Likin’, UK)

Festivalul Delahoya anunta cu nerabdare unul dintre invitatii principali, in persoana lui Deekline, o figura centrala a scenei de breaks si jungle si unul dintre cei mai promitatori artisti londonezi, dj care a mai colaborat pana in prezent cu artisti precum Wizard, Dj Assault, Fast Eddie, Kid Sister si Freq Nasty.

Considerat un magician muzical, nenumaratele lui lansari au marcat atat scena underground cat si cea mainstream, castigand sustinerea unor artisti precum Diplo, Craze, DJ Hype, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs si Krafty Kuts. Muzica lui este un creuzet pentru dubstep, UK Funk, garage, bassline, dancehall si breakstep. Piese precum „I Don`t Smoke” si „Bring it Back” continua sa aiba succes la ani de la lansare si statutul sau de invidiat pe pietele pline de concurenta ale Canadei si Americii ii consolideaza pozitia lui Deekline drept unul dintre cele mai puternice talente de producator.

Shlomi Aber 

Shlomi Aber este unul dintre cei mai influenti artisti ai ultimilor ani, iar impactul sau pe scena internationala este masiv. Motivul principal este o „inflatie” de aprecieri din partea publicului care-l caracterizeaza drept o persoana care defineste stiluri. Aceasta abordare personala, alaturi de doisprezece ani de productie muzicala care a fost influentata de jazz, funk, minimal, acid si, în special, miscarea Detroit, au contribuit la crearea unuia dintre cele mai recognoscibile si unice stiluri de techno a vremurilor moderne.

A lansat piese la cateva dintre cele mai renumite case de discuri din lume precum: Cocoon, Ovum, R&S si Renaissance, ca sa amintim doar de cateva. „Sea of Sand”, „After Love” si „Tel Aviv Garden” au ajuns sa faca parte dintre cele mai bine vandute piese din toata lumea, în timp ce lansarea „Crop Duster” a fost deja descrisa in fiecare aspect ca „… o bucata stilata de material Underground”, ca sa nu
mai amintim si de imnul mondial al scenei techno lansat la Ovum Records, „Freakside”, care a devenit piesa lui
emblematica, fiind cea mai populara piesa de club in 2007.

Hungarian House Mafia aka Hamvai PG & DJ Julian

Cel mai de succes proiect muzical al ultimilor ani din Ungaria este de departe cel alcatuit de doi djs cu multa experienta, Hamvai PG si DJ Julian, intitulat: Hungaria House Mafia. Anul trecut au avut chiar un turneu in Asia iar in 2012 au avut deja 2 turnee in Statele Unite! Desigur ca in tara vecina cluburile sau evenimentele la care participa sunt pline pana la refuz.

Matthew Hoag (Lovable Fairy Tale, Slovenia)

Ca esti un cunoscator anonim de muzica sau un profesionist sau o fata sexi din Pacha exista doar doua lucruri pe care trebuie sa le sti despre Matthew Hoag: este distractiv sa-l cunosti in persoana, dar sa i te alaturi pentru o noapte in club poate fi o experienta care-ti schimba viata.

Aceasta persoana plina de viata, calda, vesela si prietenoasa nu este doar unul dintre tipii care vor sa puna muzica. Si-a petrecut ani din viata explorand atat aspectele tehnice cat si pe cele de business ale scenei si este intotdeauna incitat de combinatiile diferitelor forme de arta care ii umplu viata. Recent, a ajuns la concluzia ca viata de club este nimic mai mult decat expresia mintii artistice in cadrul unor interactiuni umane veridice, asa ca o sa se concentreze pe acest aspect cu noul sau proiect Dice Man in anii care vor urma.

Asem Shama (Highrade, Sportclub, Berlin).

Nu sunt multi actori ai muzicii electronice care sa fie pe scena de 15 ani si inca sa fie in tendinte, insa Asem Shama este unul dintre acestia. Este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice din Germania, incepandu-si cariera la inceputul aniilor ’90. In acea perioada era un renumit rapper, muzica in care-si gaseste si astazi radacinile.

 

Alti invitati: 

  • Suie Paparude
  • Horace Dan D

Un comentariu la “Line-up Delahoya 2012”

Comentează