poze festivalul luminii 2014 la alba iulia
poze festivalul luminii 2014 la alba iulia

Festivalul Luminii 2014 la Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Sâmbătă 17 Mai 2014

Categorii: Alte Evenimente , Festivaluri

Festivalul Luminii inseamna mai mult decat un loc plin de lumanari, jongleuri, fotografii si desene, arta urbana si oameni.

Viața de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împărțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Lumea în care trăim ne constrange să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a privi in jur.
Festivalul Luminii ajunge anul acesta la o ediţie aniversară, şi anume a zecea, prin care se va trimite in continuare acelaşi mesaj frumos localnicilor, şi anume de a redescoperii frumuseţea lucrurilor mărunte. Răspunde unei nevoi neglijate de foarte mulţi şi anume lipsa contemplatiei fata de frumusetile ce ne inconjoara.
Cadrul aparte care se va dori realizat cu ocazia Festivalului Luminii 2014 va fi creat cu ajutorul a aproximativ 25.000 de cutiuţe cu lumânări (gulguțe) amplasate pe aleile parcului, in spatiile verzi si lansate pe lac.
Festivalul Luminii înseamnă o modalitate de a opri timpul în loc, în inima Albei Iulia, în ciuda agitaţiei zilnice urbane, şi de face oamenii să contribuie, cu mic cu mare, la valorificarea timpului, a lucrurilor importante şi a celor minore din viaţă, sau măcar la o varianta extrem de originală de artă şi relaxare.

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3651 zile, 22 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .