poze paradis expozi ie de ceramica

Paradis - expoziție de ceramică

Alba , Alba Iulia. Miercuri 15 Ianuarie 2020 17:00
Muzeul Naţional al Unirii din Alba-Iulia

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expoziția aduce în fața publicului un număr de peste 200 de farfurii pictate, realizate de către artiști, studenți și profesori din Franța, Germania și România în fabricile de ceramică din Alba-Iulia, Apulum si IPEC.

Vernisaj: miercuri, 15.01.2020, ora 17

Organizatori: UAD Cluj-Napoca și Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia

Cu sprijinul: S.C. Apulum SA și S.C. IPEC SA

Manifestarea, organizată cu sprijinul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia și a Consiliului Județean Alba, este rezultatul unui workshop internațional care a avut loc în luna octombrie 2019 la Alba-Iulia. Workshop-ul este o primă etapă în cadrul unui amplu proiect internațional – ”European Ceramic Art Schools Project 2018-2020” în care sunt implicate departamentele de ceramică a patru universități de artă: École Nationale Supérieure d’Art et de Design de Nancy, Franța, Muthesius Kunsthochschule, Germania, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, România, École Supérieure d’Art et de Design - Talm Le Mans, Franța. Întregul proiect este organizat cu sprijinul Centrului de Artă Contemporană Vent des Forêts, Franța.

Cu ocazia vernisajului va avea loc și o întâlnire între studenții și profesorii Universitatății de Artă și Design din Cluj-Napoca și ai Universității “1 Decembrie 1918” în cadul unui workshop exploratoriu pe teme conexe expoziției, implicând abordări sociale, etnografice, antropologice și artistice aferente conceptului de Paradis.

Mai multe detalii: http://www.uad.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 238
Cuvinte cheie: Alba Iulia
gabriela

Adaugat in urma cu 418 zile, 13 Ian. 2020

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 720

  • Ai ceva de zis?

    .