poze suvenir de alba iulia

Suvenir de Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Vineri 19 Iunie 2015 11:00 - Duminică 21 Iunie 2015
Piata Cetatii

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Descoperă Suvenirul de Alba Iulia ! Între 19 şi 21 iunie, vino în Piaţa Cetăţii și trăieşte în Cealaltă Capitală.

Comunicat de presă
16 iunie, 2015

Descoperă Suvenirul de Alba Iulia !
Între 19 şi 21 iunie, vino în Piaţa Cetăţii și trăieşte în Cealaltă Capitală.

În perioada 19 - 21 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia, se desfăşoară proiectul Suvenir de Alba Iulia! Concept dezvoltat de ELITE ART GALLERY şi implementat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Suvenir de Alba Iulia propune facilitarea accesului pentru publicul larg și turiști la evenimente culturale şi artistice pe plan local şi regional și dezvăluirea valorilor orașului.

Pentru o prezentare inedită a proiectului cultural, un camion cu artă va fi amplasat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia în perioada 19 – 21 iunie, unde se vor amenaja într-un mod artistic opere de artă, accesorii, obiectele de artă fiind expuse într-un cadru neconvenţional.

Alba Iulia este diferenţa dintre unde eşti şi unde-ai vrea să fii. Este orașul în care vezi, ştii, asculţi, guşti, cunoşti, întelegi, creezi și explorezi. E locul care are mereu ceva nou cu care să te surprindă. Şi ceva atât de vechi şi de frumos să te impresioneze. Înconjurat de ape şi păzit de munţi. Încărcat de istorie şi pregatit pentru viitor. Alba Iulia nu e doar un loc. Este acel loc! Clădit pe istorie, primitor şi deschis, liniştit sau efervescent. Un loc gata să-și scrie istoria la prezent. E oraşul renăscut pentru ca tu să îţi poţi lărgi orizonturile. Vino să-l descoperi!

În acest context, proiectul Suvenir de Alba Iulia, propus de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO vă invită să participaţi la un efort comun de regăsire a identităţii, de localizare si apoi de reprezentare a simbolisticii locale, care să definească spiritul oraşului. Acest exerciţiu poate fi denumit simplu „suvenir”, care poate semnifica o stare, un fapt, un obiect, o amintire...

ELITE ART GALLERY este locul unde iubitorii de artă vor găsi întotdeauna obiecte artistice excepționale, realizate de artiști plastici profesioniști, activitatea expozițională a galeriei având în portofoliu numeroase proiecte de artă vizuală, expoziții itinerante, tabere și programe de mecenat – www.eliteart-gallery.com.

Proiectul Suvenir de Alba Iulia este o iniţiativă culturală sprijinită de Primăria Municipiului Alba Iulia și organizată în parteneriat cu Elite Art Gallery, în contextul organizării ediției din 2015 a Sărbătorii Muzicii, eveniment devenit tradiție în Alba Iulia http://turism.apulum.ro/evenimente-alba-iulia/.

Mai multe detalii: http://eliteart-gallery.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 764

Eveniment postat de organizator

eliteart galerie

Adaugat in urma cu 3207 zile, 18 Iun. 2015

Adaugat de EliteArt7623

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .