poze alba iulia music film festival

Alba Iulia Music & Film Festival

Alba , Alba Iulia. Vineri 31 August 2018 20:00 - Duminică 2 Septembrie 2018
Piața Cetății

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Alba Iulia Music and Film Festival ajunge la a 6-a ediție și va avea loc în Cetatea Alba Carolina, în perioada 31 august - 2 septembrie 2018.

Cu un concept unic, bine cunoscut și apreciat de publicul, festivalul propune și anul acesta o selecție dintre cele mai bune filme ale momentului, filme premiate în circuitul european, dar și producții de film consacrate, precum și producții românești recente, aducând totodată în fața publicului invitați speciali, nume importante ale cinematografiei românești, în discuții deschise cu spectatorii.
Programul complex al festivalului cuprinde, pe lângă proiecțiile de film, momente artistice impresionante, evenimente speciale, concerte și proiecte educative, toate contribuind la realizarea unui eveniment de succes, la crearea unei atmosfere efervescente și plăcute.
Publicul este invitat, ca în fiecare an, să participe activ la activitățile din cadrul festivalului, fie că este vorba de spectacole, proiecții interactive de film, întâlniri cu invitații, proiecții din cadrul Culinary Cinema, proiecte de educație cinematografică pentru copii, seri cu proiecții speciale sau petreceri.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 677
Cuvinte cheie: Alba Iulia
lavi

Adaugat in urma cu 727 zile, 31 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .