poze  cant si joc la buciumani

"Cânt şi Joc" la buciumani

Alba , Alba Iulia. Vineri 14 August 2009 14:30
Comuna Bucium

Categorii: Festivaluri

"Cânt şi Joc" la buciumani

La mijlocul lunii august va avea loc în comuna Bucium cea de-a VI-a ediţie a Festivalului "Cânt şi Joc". Evenimentul de anul acesta are un program variat, la care vor lua parte invitaţi din Alba Iulia, Zlatna şi Hunedoara.
Evenimentul va debuta în data de 14 august, când organizatorii festivalului împreună cu cei care doresc să aducă un omagiu lui Avram Iancu vor merge la Detunata pentru a depune o coroană de flori la placa comemorativă a Crăişorului Munţilor. Deschiderea oficială a Festivalului "Cânt şi Joc", va avea loc la ora 14.30 la popasul Fefeleaga.

În după amiaza zilei de 14 august şi în ziua următoare vor fi organizate mai multe spectacole la care vor lua parte formaţiile de muzică populară şi dansuri. Printre acestea formaţia Aurarii din comuna Bucium şi formaţia comunei Bucureşci din judeţul Hunedoara.

Cu aceaşi ocazie va fi prezent la festival Grupul Folk Trascopolis şi Grupului Skepsis al Casei de Cultura Alba Iulia. Invitaţi special ai acestui festival vor fi soliştii Adelina Danciu şi Cosmin Laslău. Cei care doresc să participle la acest festival pot să meargă şi cu cortul. Campingul este gratuit.
sursa:***www.adevarul.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1888
Cuvinte cheie: Bucium , Comuna , Joc , cant , Evenimente Alba Iulia
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5329 zile, 31 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

  • Ai ceva de zis?

    .