poze concert atmasfera la alba iulia

Concert Atmasfera la Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Duminică 8 Mai 2011 19:00
Alba Mall

Categorii: Muzica si Concerte

Concert extraordinar EUROPAfest

Din Capitală direct în sufletul ţării…pentru prima dată in 18 ani de existenţă, Festivalul Internaţional EUROPAfest porneşte cu evenimentele şi în afara Bucureştiului, destinaţia fiind oraşul în care Marea Unire a românilor a fost consfiinţită. EUROPAfest aduce muzica de calitate la Alba Iulia, prin concertul extraordinar al trupei Atmasfera, concert oferit de Roşia Montană Gold Corporation - 8 mai, ora 19:00, la Alba Mall.

Festivalul EUROPAfest călătoreşte, în premieră, în afara Bucureştiului, îndreptându-şi paşii către un oraş încărcat de cultură şi istorie din inima Transilvaniei. Cei care nu au ocazia să fie prezenţi la Bucureşti în săptămâna 7-13 mai, pot alege să experimenteze muzica bună de peste hotare, în capitala de suflet a tuturor românilor, Alba Iulia, care va găzdui un concert extraordinar al trupei Atmasfera / Polonia - Ucraina.

Câştigători ai Golden Spinner, desfaşurat pe scena Woodstock, cel mai mare festival open-air din Polonia (peste 400.000 spectatori), finalişti în cunoscuta Global Battle Of The Bands in Londra, Atmasfera au un cuvant de spus pe scena muzicală mondială. Un world music proaspăt, muzica lor e facută sa deschidă inimile, oferindu-le ascultătorilor ocazia de a trăi o experienţă profundă. Cei 6 interpreţi vor răsfăţa publicul cu un repertoriu live original, cu o varietate de stiluri muzicale, de la ethno-rock, folk, world music, intrumental şi muzică contemporană.

Cu 18 ani de existenţă în România, EUROPAfest se caracterizează prin bun gust şi profesionalism. Singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică prezintă pentru o săptămană concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions şi evenimente neconvenţinale. Locaţii precum sala ArCuB, Club Tribute, Club Loft, Centrul Cultural Ungar vor răsuna în acordurile a peste 300 muzicieni din 45 ţări.

O asemenea experienţă pare să se potrivească de minune unui oraş precum Alba Iulia, unui oraş ce păstrează încă intacte bătăile inimii unei întregi naţiuni, acordurile unui trecut ce încă vibrează a măreţie, acelui trecut atât de drag şi atât de important pentru fiecare român în parte, din toate colţurile ţării. De asemenea, oraşul se bucură de apreciere la nivel european şi îmbrăţişează, împreună cu valorile tradiţionale, noutatea şi interacţiunea la nivel cultural.

Intrarea este liberă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 988
monica

Adaugat in urma cu 4711 zile, 05 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .