poze dark bombastic evening

Dark Bombastic Evening

Alba , Alba Iulia. Vineri 19 August 2011 - Sâmbătă 20 August 2011

Categorii: Muzica si Concerte

Abordare muzicala nonconformista

DonisArt doreste sa faca din DBE un Festival Underground de Traditie, adresat celor ce cu adevarat sunt deschisi la provocari noi.

Astfel, DBE 3 va si cea mai complexa editie de pana acum:

-un eveniment outdoor, ce va fi sustinut intr-o luna destinata vacantelor si concediilor;
-o locatie spectaculoasa, intre zidurile unei vechi cetati;
-in orasul Alba Iulia, o localitate in care s-a scris istoria moderna a Romaniei;
-intr-o zona centrala a Transilvaniei, care permite usor si convenabil accesul dinspre/spre alte orase din imprejurimi: Sibiu, Cluj-Napoca, Targu Mures, Deva; dar si vizitarea celor mai interesante obiective turistice din aceasta zona a Romaniei;
-10-12 trupe europene respectate in Underground si apreciate de intreaga presa de nisa;
-oportunitatea de a petrece un weekend special in natura, departe de cotidian si intr-o companie selecta de prieteni;
-alte activitati culturale prezentate in incinta locatiei.

Aura Avantgardisto-Experimentala va domina cele doua zile ale evenimentului, trupele invitate avand radacini complet diferite muzical… insa arta nu are limite iar organizatorul DonisArt inclina sa creada ca participantii DBE doresc sa vada si altceva in Romania, nu doar un simplu festival Neofolk, sau un clasic festival Metal… va fi prima incercare de a reuni in acelasi eveniment, in zile consecutive,genuri neconventionale!

Seara de 19 august va fi dedicata stilurilor multiple din plaja Metal Avantgardista si exclusivista iar seara de 20 august va imbratisa inteligent dimensiunea Experimentala, adunand sub acelasi acoperis reprezentanti Neofolk, Theatralic, Wave, Ethereal…

In urmatoarele saptamani vor fi anuntate toate trupele participante, muzicieni care vin pentru prima data in Romania sau care au mai fost si s-au simtit extraordinar aici!

Probabil se stie, DonisArt sustine si promoveaza trupele de calitate, ce respecta si apreciaza spiritul Underground, de aceea nu vor exista, nici de data aceasta, trupe de deschidere sau headlineri, asteptarile organizatorului fiind ca fanii sa urmareasca toate recitalurile din fiecare seara.

Dupa concertele propriu-zise DJ consacrati (in Underground, desigur) vor intretine discret dar activ publicul ce va dori sa petreaca pana dimineata intre zidurile acelei fortarete.

Sunt asteptati toti fanii DBE de pretutindeni care au participat si la precedentele editii, dar si noi prieteni, de data aceasta intr-o atmosfera relaxanta total, cu gazde ospitaliere care vor dori sa petreaca impreuna zile de poveste: …A story, A real Story!

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/concerte/dark_bombastic_evening_3_va_avea_loc_la_alba_iulia-aid95352-l-1

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 3335 zile, 30 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .