poze pasarea rock la alba iulia

Pasarea Rock la Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Sâmbătă 13 Decembrie 2014
Casa de Cultură a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

O invitaţie la viaţă: trăită plenar, fără rezerve, în comuniune cu semenii – aceasta e Hora fără de hotar, cel mai recent cântec al supergrupului Pasărea Rock (compus din legendarul trio Baniciu, Kappl, Lipan, alături de „noii vechi” colaboratori Cristi Gram, Vlady Cnejevici şi Teofil Boar).

Acest rock energic, extrem de ritmat, străbătut de glasul profetic al lui Mircea Baniciu, încearcă să concentreze în câteva minute sentimentul pe care îl poţi trăi la un concert rock. La un un concert Pasărea Rock. Este un eveniment cosmic, la care toţi putem participa. Dintr-o dată, suntem laolaltă parte din horă. Iar hora e nesfârşită...
„Este vorba de însăşi viaţa noastră, de căluşari moderni, hălăduind între est şi vest, căutând în permanenţă autenticitatea originilor”, spune percuţionistul Ovidiu Lipan.

Hora fără de hotar este încă o compoziţie Josef Kappl, în aceeaşi manieră a fuziunii rock-folclor arhaic, cu elemente de orchestraţie noi, care îi vor bucura pe fanii muzicii „mai în forţă”. Versurile îi aparţin şi de această dată textierului Florin Dumitrescu, cel care continuă filonul clasic Foarţă-Ujică, cu un stil mai extrovertit, mai adecvat contemporaneităţii.

Hora fără de hotar și Călușandra se vor auzi în premieră live la Buzău pe 29 noiembrie în clubul No Limit, după care urmează: Bacău, 30 noiembrie (Club The Stage); Constanța, 6 decembrie (Club Phoenix); București, 11 decembrie (Cinema Patria); Alba Iulia, 13 decembrie (Casa de Cultură a Sindicatelor); Cluj-Napoca, 14 decembrie (Euphoria Music Hall), Oradea, 21 decembrie (Window Pub) și Timișoara, 22 decembrie (Filarmonica Banatul).

Bilete sunt disponibile în rețelele: Eventim, Bilete.ro, MyTicket.ro, iabilet.ro, biletfan.ro și la casele de bilete ale locațiilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 410
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Alba Iulia
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1994 zile, 09 Dec. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .