poze the puzzles live alba iulia

The Puzzles Live! @ Alba Iulia

Alba , Alba Iulia. Vineri 9 Ianuarie 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul va avea loc in Irish Pub Erol, Alba Iulia!

- Robert Gavrilaș - leaderul si solistul vocal al trupei, cel mai bun entertainer, cel care imbina toate genurile muzicale cu succes, liantul intre personalitatile si stilurile diverse ale celorlalti membri ai trupei. Este o prezenta constanta pe scena muzicala locala si nu numai, participand de nenumarate ori ca artist solo sau ca invitat special/colaborator al evenimentelor importante.
- Ovidiu Pârjol - un pianist clasic de excepție, un profesor, un artist complet care întotdeauna își lasă propria amprentă în interpretarea fiecărei piese din orice stil muzical. Activeaza in prezent si in Duo Aurae.
- Andrei Pârjol - bassistul trupei, omul pe care se poate baza fiecare membru al trupei, un instrumentist cu o interpretare exacta, al carui repertoriu variaza intre muzica comerciala si muzica buna.
- Călin Paraschiv - un chitarist de o virtuozitate ieşită din comun şi dotat în acelaşi timp cu o sensibilitate muzicală pe masură, profesor de chitară, fiind membrul trupelor de renume international Necrovile si Clitgore.
- Laur Făgădar - bateristul trupei, un adevarat metronom cu un extraordinar simț ritmic si o sensibilitate muzicala aparte, cu o vasta experienta muzicala pe scena nationala a muzicii rock, în prezent este si membru al legendarului grup RIFF.

2. Repertoriul
Trupa The PuZzLeS are un portofoliu foarte bogat, format atat din piese din repertoriul national si international, cat si cateva piese din repertoriul propriu, din care una a fost deja inregistrata intr-un studio profesional.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1611
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Alba Iulia
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3368 zile, 07 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .