poze gala voluntarilor 2013 la arad

Gala Voluntarilor 2013 la Arad

Arad , Arad. Vineri 20 Decembrie 2013 18:00

Categorii: Alte Evenimente

Gala Voluntarilor se afla in acest an la cea de a 3-a editie, evenimentul urmand a se va desfasura in 20 decembrie, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici".

Cu acest prilej, administraţia locală arădeană va recompensa activitatea de voluntariat a ONG-urilor, sportivilor, agenţilor economici, precum şi a unor instituţii publice.
Gala Voluntarilor va marca în acest an şi lansarea în municipiului Arad a unui proiect de excepţie – crearea Centrului de Excelenţă pentru elevi, care va avea ca scop stimularea, financiară şi logistică, a elevilor cu potenţial în diferite domenii. Evenimentul din 20 decembrie demonstrează că arădenii sunt mândri de comunitatea lor, o ajută, o servesc şi o înfrumuseţează, zi de zi. Mulţi dintre cei care au derulat, în 2013, proiecte pentru comunitate (ecologizări, acţiuni caritabile), nu le-au făcut publice.
În momentul de faţă, se lucrează la amenajarea spaţiului unde va funcţiona acest centru care va fi dotat cu calculatoare şi materiale didactice, astfel încât, acolo, elevii să se poată pregăti zilnic, sau de câte ori vor avea nevoie. De asemenea, tinerii vor beneficia de asistenţă din partea unor cadre didactice şi vor fi sprijiniţi pentru a face performanţă.

În cadrul acestui proiect se va crea inclusiv un fond, unde persoanele fizice sau juridice pot să contribuie cu donaţii pentru dezvoltarea Centrului de Excelenţă pentru elevi. Contribuţiile pot fi atât financiare, cât şi de altă natură: aparatură electronică, cărţi, mobilier, rechizite etc. Întreaga activitate a Centrului va fi publică, transparentă, astfel încât donaţiile să ajungă în mod direct la cei mai merituoşi elevi arădeni.
Gala Voluntarilor este organizată de Asociaţia „Educaţio” şi de Asociaţia „Carpe Diem”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad şi al Consiliului Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean.

Mai multe detalii: http://party-arad.ghidularadean.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3775 zile, 19 Dec. 2013

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .