poze concert artillery s band tour arad

Concert: "ARTillery's band" TOUR - Arad

Arad , Arad. Sâmbătă 9 Ianuarie 2010 21:00
Club Flex, Str.Unirii nr.5

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

"ARTillery's band" TOUR un eveniment MAUSER

De pe plaiurile noastre mioritice va prezint o trupa, din pacate, prea putin cunoscuta dar cu o muzica extraordinar de buna, ritmata, plina de energie si mai ales arta si pasiune. Cei patru baieti, Toma - voce, Dan - chitara, Cosmin - tobe, Adi - bass formeaza in anul 2006 trupa Mauser, numele fiind inspirat din celebrul pistol nemtesc, Mauser C96.

Sound-ul trupei descris de frontmanul trupei, Toma, este acela a unei arme, motiv subliniat chiar din numele formatiei. Cu toate ca nu imi place sa incadrez muzica in genuri si nici nu prea suport acest concept tin sa evidentiez faptul ca multe persoane care au ascultat vreodata Mauser ii descriu ca fiind "Yet another Franz Ferdinand fanboys" sau "inca o trupa din acest val indie". Nu, nu si nu! Cunoscandu-i personal pe membri trupei, ratand doar un singur concert de 2 ani, pot sa spun ca muzica lor este total diferita dar la fel de buna cea a celebrilor britanici si cu totul ca sunt pusi la un loc cu restul ei reusesc sa ma surprinda tot timpul cu ceva nou, mai energic, mai plin de arta si mai frumos.

Cu multa inspiratie, silinta, rabdare si implicare, Mauser reuseste sa incheie anul foarte bine avand multe concerte si evenimente... evenimente care ma aduc in pragul acestui articol care anunta mult asteptatul album de debut. ARTillery's Band este albumul de debut Mauser, album care cuprinde 11 piese cu teme si mesaje diferite, pe sounduri mai putin sau mai mult agresive, cu influente moderne, DADAiste, avant-garde, razboi si multe altele. Chiar titlul albumului ne da acel "iz" de Arta si Artilerie la un loc, intrand puternic si egal in amandoua sferele.

Cu un sound aproape psihedelic, atitudine "we don't give a f**k", miscari energice pe scena, dar seriozitate in studio, Mauser inregistreaza pe parcursul anului 2009 zece piese una mai buna ca si cealalta cu elemente din heavy-metal, muzica clasica, versuri proprii dar si versuri d-ale lui Tristan Tzara, in limba romana, germana, engleza sau franceza ne aduc piesele:
La Arme - piesa care este mai tot timpul "cheia" care deschide concertul acestora. Urmeaza piesele Dead Aristocracy, Romanta - fiind o piesa putin mai lenta, Fantoma Imperiului care intra in top 10 preferinte all time in "cartea mea", Antoinette, un Waltz cu influente de razboi, Chanson DaDa - pe versurile lui Tristan Tzara, Oberst Schpritz, Bazar, Hidden Inside si, nu in ultimul rand, Pasari de noapte. Trupa mai detine cateva piese care nu au fost incluse pe album si anume Blow you away, 3 zile-n soare si cea mai recenta piesa, Flaming Bastions.

Mai multe detalii: http://clubflex.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1469
Cuvinte cheie: Concert , arad , ianuarie , 9 , 2010 , Evenimente Arad
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5221 zile, 08 Ian. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
targ de paste arad 2024

Targ de Paste Arad 2024

Arad, Arad. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .