poze enreg energia regenerabila the west romanian door for renewable energy investors 06 08 03 2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - The West Romanian Door for Renewable Energy Investors - 06-08/03/2013

Arad , Arad. Miercuri 6 Martie 2013 09:00 - Vineri 8 Martie 2013
Expo Arad International, Calea Aurel Vlaicu, nr.300,

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg de energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa revine între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe.

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg de energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa revine între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe.

România este cea mai atractivă țară din estul Europei în privința energiei regenerabile. Aceasta reprezintă o oportunitate de afaceri, atât pentru marii investitori cât și pentru antreprenorii locali cu resurse limitate. Guvernul României încurajează producția de energie regenerabilă prin sistemul de cote obligatorii de achiziție de certificate verzi. Printre expozanții deja înscriși la târg se numără atât companii naționale cât și internaționale, provenind din 10 țări de pe 2 continente.

Pentru prima dată, în paralel cu târgul ENREG ENERGIA REGENERABILA®, REECO intenționează să organizeze PV Platform Romania, punctul de întâlnire nr.1 pentru sectorul fotovoltaic din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa, care va fi gazda conferinței și workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Platform Romania - Changes & Risks. Conferința de 2 zile va trata subiecte ca: Piața de PV în Uniunea Europeană; Tehnologia PV pentru viitor; Situația pieței în România; Cadrul legal și financiar pentru parcurile fotovoltaice din România și Inginerie, Construcții, Probleme tehnice

Târgul se bucură de susținerea unor parteneri ca IPA, Asociația Română de Microhidrocentrale și Asociația Română a Electricienilor, iar până în prezent este sponsorizat de 7 companii importante din sectorul energiei solare: ET Solar, Hategan Low Office, IDEEMASUN, Meca Solar împreună cu Proinso, Producție Energie Verde, Rödl & Partner și Solanna Investment.

Târgul internațional vă așteaptă și anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare. Printre obiectele și echipamentele expuse de către expozanți în cadrul târgului sunt: panouri solare, invertoare, turbine hidro, centrale pentru biomasă, boilere, și altele.

Mai multe conferințe și forumuri de însoțire cu subiecte de energie regenerabilă și eficiență energetică vor avea loc în paralel cu târgul, unde autorități publice, asociații, oameni de știință și companii vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.

Pentru a V-a oară va fi organizată conferinta Biogazul. Tehnologii de obținere și importanța acestora pentru dezvoltarea durabilă, pe 7 martie 2013. În cadrul conferinței specialiști din domeniu vor susține prezentări pe marginea unor topice ca: Biogaz - Motor economic și de afaceri pentru viitor; Proiecte UE, Cooperare Transfrontalieră & Piețe Internaționale; Cercetare, Dezvoltare, Exemple practice.

Tot pentru a V-a oară vor fi organizate conferințele: A V-a Conferință Internațională - Energia din lemn în România, unde vor fi abordate tematici ca: Modalități de procurare și introducere a biomasei lemnoase în piață - tehnologii și tratamente alternative pentru pădurile României; Finanțarea proiectelor mici și mijlocii de producere a energiei folosind biomasa; Bariere pentru folosirea biomasei în scopul producerii de energie: mediul & folosința actuală a biomasei (agricultură, industrie de prelucrare a lemnului) și A V-a Conferință Națională: Microhidrocentrale - prezent și viitor în România, cu tematici ca: Legislația din domeniul microhidrocentralelor; Minimizarea impactului microhidrocentralelor asupra mediului; Experiențe ale investitorilor, dezvoltatorilor, constructorilor și furnizorilor de echipamente pentru microhidrocentrale și altele.

Pe lângă conferințele naționale și internaționale vor fi organizate evenimente conexe printre care Workshop-ul: Integrarea energiilor regenerabile în soluții inteligente și IBEF - International Business Exchange Forum.

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.
Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro
www.reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.



Mai multe detalii: http://www.enreg-expo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1660

Eveniment postat de organizator

anca oprea

Adaugat in urma cu 4068 zile, 07 Feb. 2013

Adaugat de REECO

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Arad, Arad. Vineri 29 Martie 2024
concert fuego primavara din inima mea

Concert Fuego - Primavara din inima mea!

Arad, Arad. Miercuri 3 Aprilie 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .