poze festivalul tinerilor designeri din vestul romaniei

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei

Arad , Arad. Vineri 4 Octombrie 2013 17:00 - Sâmbătă 5 Octombrie 2013
Filarmonica de Stat Arad

Categorii: Festivaluri

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României va aduna sub aceaşi umbrelă, o expoziţie de fotografie de modă, realizată în parteneriat cu Foto Club Arad şi spectacole inedite de moda, care vor culmina în data de 05.10.2013, la Filarmonica de Stat Arad, când va avea loc “Competiţia Tinerilor Designeri” şi când monumentul istoric va găzdui si o gală de excepţie. Festivalul, aflat la a III-a ediţie îşi propune sa deschidă în Arad, timp de câteva zile, porţile unei lumi pline de imaginaţie, artă si tinereţe.

Tinerii creatori care doresc să participe la sesiunea de înscrieri online a proiectului, vor avea timp până în data de 30 septembrie, să-şi depună candidatura, trimiţând un mail de intenţie la adresa casting.angels@yahoo.com, care trebuie sa conţină minim 4 fotografii cu propuneri ale ţinutelor participante în competiţie si un CV al concurentului aplicant.

Programul Festivalului:

Vineri, 4 octombrie, Filarmonica de Stat va găzdui o elegantă expoziţie de fotografie, care va reprezenta deschiderea Festivalului, în prezenţa personalităţilor, a participanţilor, a modelelor si a pasionaţilor de fotografie şi modă. Evenimentul va avea loc începând de la ora 17:00, şi se va desfăşura în Foaierul Filarmonicii, iar intrarea va fi liberă;

Sambata, 5 octombrie, Sala Mare a Filarmonicii va fi împodobită cu tinereţe, culoare şi creativitate, de operele de artă ale tinerilor designeri din partea de Vest a României. Evenimentul va culmina cu o Gala de Excepţie, care va aşeza la loc de cinste, realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar. Evenimentul va începe de la ora 19:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate la intrarea la eveniment. O mare parte din încasarile evenimentului vor ajuta o cauză umanitară, a unui copil cu grave probleme de sănătate;

Dupa terminarea spectacolului, toţi participanţii, invitaţii, spectatorii si modelele Festivalului, sunt asteptati să sărbătorească reusita evenimentului, în Clubul LaMouche Society Club. Intrarea în club, pe baza biletului de la intrarea de la Festival, va fi liberă până la ora 00:00.

La acest festival sunt aşteptaţi să participe tineri designeri din Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Hunedoara, Cluj, Alba, Caraș Severin, Sibiu și Maramureș.

Proiectul este organizat de Asociaţia Angels Organization, este susținut de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Filarmonica de Stat Arad, si este un eveniment cu scop caritabil.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/528412710576218/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1185

Eveniment postat de organizator

angelsgroup

Adaugat in urma cu 3861 zile, 24 Sep. 2013

Adaugat de AngelsGroup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .