poze concurs castiga o rochie de mireasa marithe arad

Concurs:"Castiga o rochie de mireasa Marithe!" - Arad

Arad , Arad. Vineri 27 August 2010 12:00 - Miercuri 15 Septembrie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concurs:"Castiga o rochie de mireasa Marithe!"

Participa la concurs in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2010 si poti castiga o superba rochie de mireasa oferita de Marithe - Salon du Mariage si Mayra!



DESPRE MARITHE:

Marithe dispune de colectii variate ca stil si pret oferindu-ti o gama perfecta din care sa iti alegi rochia de mireasa! Numai la noi vei gasi colectiile reputatilor designeri de la Benjamin Roberts, Maria Karin, Elianna Moore, Herve Mariage si Alexis Mariage dar si toate accesoriile de care ai nevoie.



Rochiile au calatorit tocmai din Franta pentru a fi alese de tine. Diafane si mestesugit croite se aseaza ca turnate, iar daca kilogramele se duc in preajma nuntii, croitoresele noastre retuseaza.

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU!

Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija. Pentru Marithé este o experienta personala. Fiecare mireasa, TU, primesti timp, grija, dedicare, experienta, drag.

Iti presimt nerabdarea si dorinta de a gasi modelul potrivit tie. Intra pe site-ul www.marithe.ro! Alege un model, dupa ce ti-ai lasat ragaz sa parcurgi atent toate optiunile. 1, 2, 3 sau mai multe rochii iti plac. Suna si te vom programa!

Ai ajuns la Marithé, salonul care iti va aduce rochia TA de mireasa.

Timpul nostru iti apartine! Echipa noastra de profesionisti iti va arata rochia sau rochiile preferate din salon. Spre tine se indreapta grija si atentia noastra pentru detalii! Micile retusuri sunt realizate in atelierul nostru.

Potrivirea perfecta dintre lenjerie, accesorii si rochie este o sarcina usoara pentru noi. Produsele de calitate, rafinate, subtile sunt importate din Franta si vor veni in completarea rochiei de mireasa pentru a alcatui o tinuta perfecta.

Materialele de calitate, broderiile si finisajele inegalabile...

Dar, ce sa va mai povestesc atat! Ne vedem la Marithé!

CONTACT:

Strada Ion Bogdan nr.23, etaj 1

(paralela cu Bdul Stefan cel Mare, se poate intra de pe str.Polona, prima la dreapta venind din Floreasca sau ultima strada la dreapta venind din Romana pe Calea Dorobanti)

Sectorul 2, Bucuresti

Programari:

Mobil: 0720.355.285, 0729.883.743

E-mail: contact@marithe.ro

PREMIU:



O rochie de mireasa Marithe - Salon du Mariage la alegere in valoare de 1000 de euro!

REGULAMENT:



Pentru a castiga rochia ta preferata de mireasa tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul MARITHE.ro, sa alegi rochia de mireasa pe care ai visat-o intotdeauna si sa ne spui care a fost motivul alegerii tale.

Te mai rugam sa treci si data nuntii tale.

Castigatoarea va fi aleasa in functie de cat de special este mesajul ei!

Durata: 15 iulie - 15 septembrie 2010.

Atentie: Vor fi luate in calcul doar parerile persoanelor care au cel putin 10 posturi pe forum! Asta pentru a echilibra concursul si pentru a da o sansa in plus membrilor activi ai forumului!

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul Mayra. Daca te afli printre castigatoare, vei fi contactata ulterior de echipa Mayra si vei fi instiintata de modul in care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi selectii.

Mai multe detalii: http://www.mayra.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1834
andrei

Adaugat in urma cu 4985 zile, 26 Aug. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .