poze revelion 2020 la teatru

Revelion 2020 la Teatru

Arad , Arad. Marţi 31 Decembrie 2019
Teatrul Clasic Ioan Slavici

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Împreună schimbăm destine! Fideli fiind cauzei noastre de a încuraja și sprijinii perspectivele de viitor ale tinerei generații vă propunem să continuăm premierea excelenței, invitându-vă de data aceasta să retrăim atmosfera revelioanelor de altă dată de la TVR participând alături de artisti de valoare ca: Vasile Muraru, Valentina Fătu, Dorina Vasilashko, Bogdan Costea, Carmen Butariu si baletul MulanRuj din București la un veritabil spectacol de variete Arad via New York - Paris! Ținute elegante și mâncăruri alese într-un decor de excepție la teatrul din Arad!

Remada vă invită, în noaptea dintre ani, să petreceți un Revelion de vis la Teatrul de Stat Arad!

Un regal de muzică și coregrafie: Arad-NewYork-Paris! Un spectacol de variete de 7 stele, presărat cu muzică, dans și umor, va fi prezent în îndrăgitul oraș de pe Mureș.
Sala Teatrului de Stat „Ioan Slavici” din Arad va fi animată de coloritul impresionant al costumelor Baletului MulanRuj din București, iar muzica - care ne va aminti de Parisul boem de altă dată - ne va delecta, grație interpretării de excepție a Dorinei Vasilashko (Ukraina), considerată „a new Edith Piaf”.
Momentele umoristice spumoase, precum o șampanie scumpă, vor fi asigurate de celebrul cuplu Vasile Muraru și Valentina Fătu, de la Teatrul de Revistă și Variete „Constantin Tănase” din București, iar sarea si piperul, momentele de dans pe întreg parcursul noptii, vor fi asigurate de trupa 4Friends, formație recent întoarsă de pe cele mai celebre vase de croazieră ale lumii.
Cunoscutul actor Bogdan Costea și îndrăgita actriță Carmen Butariu, cea care ne va descreți frunțile, amintindu-ne de doamna comediei românești, Stela Popescu, vor fi amfitrionii acestui show de variete, care ne vor aminti de fastul newyorkez. Surprizele vor continua cu mult umor, cântec și voie bună!
Pentru că numai împreună putem schimba destine, ne dorim ca începutul de an să ne găsească mai buni și mai atenți la nevoile celor din jurul nostru, iar cei care vor să susțină - în continuare – performanța în rândul tinerei generații, o vor putea face donând în urna special amenajată pentru eveniment!

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/511029619450167/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 790
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1590 zile, 11 Dec. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .