poze concert caritabil pentru copiii defavorizat

Concert caritabil pentru copiii defavorizaţ

Arad , Arad. Duminică 18 Decembrie 2011 19:00
Ahmad Tea House, Piata Avram Iancu 9

Categorii: Muzica si Concerte

eveniment caritabil

Asociatia Amvest va organiza în data de 18 decembrie 2011 un concert caritabil de Crãciun intitulat sugestiv - „Zâmbete pentru toți". Evenimentul va începe la ora 19.00 şi se va desfăşura în ceainaria Ahmad Tea House, Piata Avram Iancu 9, Arad.

Scopul acestui proiect este de a întinde o mânã de ajutor beneficiarilor acestui proiect, respectiv a celor aproximativ 150 de copii proveniţi din familiile defavorizate socio-economic, aflate în evidenţa unor centre din Arad si mai multe familii nevoiase din localitate. Pe parcursul spectacolului, în locatie vor fi amplasate mai multe urne pentru strângerea defonduri, bani care vor fi direcţionaţi cãtre familiile nevoiaşe și achiziționarea de alimente pentru masa de Craciun.

Spectacolul este susținut de tânara interpretă de muzică ușoară, Oana Țogoe, care a pregatit câteva surprize celor prezenți.

Pretului unui bilet la spectacol este de 5 lei întreaga sumă adunată cu ocazia acestui eveniment se va directiona cauzei.

Incepând cu 08.12.2011 arădenii pot dona jucării, îmbrăcaminte, dulciuri, alimente în centrul special amenajat în Ceainăria Ahmad Tea House, intre orele 9-23

Rezervari -0727233822

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1440
Cuvinte cheie: Arad
valentin

Adaugat in urma cu 3950 zile, 08 Dec. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

  • Ai ceva de zis?

    .