poze concert the kryptonite sparks

Concert The Kryptonite Sparks

Arad , Arad. Joi 8 Decembrie 2016
Club Flex

Categorii: Muzica si Concerte

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eclectica de indie, alternative si hard rock, cu influente din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath si Pink Floyd.

Plini de good vibes, sperante mari si idei noi, sunt influentati de curentele englezesti ale anilor 70, la care se adauga groove livrat cu determinare. Cateva picaturi de modernism si simbolism extras din subcultura indie si un gust picant de avangarda completeaza ultimele detalii ce reprezinta The Kryptonite Sparks. In formula de 3 sunt impreuna din 2013, cand lanseaza si primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).

In toamna lui 2014 se alatura trupei Vita de Vie in turneul lor ”Fenomental”, iar in primavara lui 2015 au primul lor turneu national ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, impreuna cu Pinholes.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar cateva din fest-urile la care TKS participa. In 2016 The Kryptonite Sparks semneaza cu Universal Music Romania si
lanseaza cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua unda de bruiaj”, avandu-l ca producator muzical pe Adrian Despot.

Piesele se bucura de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a aparut si in top-ul ”Celor mai ascultate albume alternative” pe Deezer.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1218689071484436

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 855
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Arad
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1431 zile, 19 Oct. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Arad
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Arad, Arad. Sâmbătă 3 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .