poze lansare album tenebres pain eternal arad nerv pub

Lansare Album Tenebres Pain Eternal @ Arad Nerv Pub

Arad , Arad. Duminică 17 Decembrie 2017 20:00
NervArad, Complex Perla

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru prima oara trupa de black/gothic metal Tenebres ajung in Arad cu ocazia lansarii albumului Pain Eternal. Special Guests: Unity of Opposites progressive metal.

Acesta este ultimul concert din prima parte a turneului de lansare intitulat Tour of the Dark Front !
Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului. Trupa a mai concertat in Bucuresti,Sofia,Timisoara,Iasi si s-a bucurat de o primire calda din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING si festivaluri precum Artists of the Dark, Revolution Fest si Rock’n’Iasi Outdoor edition. Trupa anunta de asemenea un nou membru la clape Emanuel Filip care activeaza si in trupa God.
Pain Eternal contine 9 piese si va fi lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul, masterul cat si coperta de album au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
In cadrul acestui an Tenebres au lansat si primul lor videoclip official ce poarta numele albumului.Videoclip care a atras atentia strainilor in special din Finlanda si Belgia unde au fost publicate mai multe detalii despre trupa.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 342
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Arad
lavi

Adaugat in urma cu 948 zile, 30 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Arad
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Arad, Arad. Sâmbătă 3 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .