poze the crazy plumbers lanseaza albumul 8 beers la arad

The Crazy Plumbers lanseaza albumul 8 Beers, la Arad

Arad , Arad. Vineri 4 Martie 2016 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Vineri 4 martie 2016, cu incepere de la ora 20:00 Benediktus Production va invita la concertul celor de la The Crazy Plumbers avandu-i ca invitati pe timisorenii de la Grave For Sale.

Formatia The Crazy Plumbers a fost infiintat in 2012 din initiativa lui Levi (fost membru al formatiei Recycle Bin) impreuna cu Tamas la contrabas si Moha la tobe. La inceput stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar in scurt timp acesta s-a transformat in psychobilly. Dupa ce trupa s-a completat cu inca o chitara in persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a inceput o serie de concerte. Prima aparitie a formatiei a avut loc in Vaslui la Open Camp dupa care a urmat mai multe concerte la intalniri de motociclist, si festivalul Pokefest din Bucuresti. Dupa un timp Tamas a parasit formatia, iar Levi si-a luat locul la contrabas. De atunci trupa continua activitatea in formula de trio, care s-a dovedit fiind mult mai eficient.
Scopul trupei este in primul rand de a promova stilul psychobilly/rockabilly, un stil underground foarte popular in Europa, dar bineinteles sa si cante in cat mai multe locuri din tara.
in 2015 The Crazy Plumbers a terminat inregistrarile primului material cuprinzand 11 piese din care 8 compozitii proprii iar trei pese de la artisti care au marcat stilul trupei. Materialul a aparut la sfarsitul anului 2015 sub egida Acostic World din Sfantu Gheorghe, purtand numele '8 Beers”.
Grave For Sale
Grave for Sale este o trupa de surf rock, cu influente de psychedelic, horror si desert surf. Trupa a fost infiintata in 2012, desi planurile si repetitiile au inceput inca din 2011, la initiativa lui Tibi Mijea (tobe) si Iancu Jianu (chitara). Ulterior s-a alaturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la inceputul lui 2013 in band. Dupa aparitia primului E.P. (New Moon), Iancu Jianu a decis sa incerce o viata noua in Marea Britanie si a fost fortat sa renunte la band. Sedimentarea bandului s-a produs la inceputul lui 2015, odata cu venirea lui Robyn Grozoni in trupa, care a adus un suflu nou.
Grave for Sale sunt probabil prima trupa de surf rock din Romania, fiind influentati de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets sau The Break, insa pana in prezent toate piesele GfS sunt compozitii proprii.
Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lanseaza primul videoclip realizat de Cristian Maghiar - Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D'arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 678
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Arad
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2978 zile, 29 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
targ de paste arad 2024

Targ de Paste Arad 2024

Arad, Arad. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .