poze basswave festival la ghioroc

Basswave Festival la Ghioroc

Arad , Ghioroc. Vineri 1 August 2014 - Duminică 3 August 2014

Categorii: Festivaluri

BASSWAVE Festival organizat de High Kulture in perioada 1-­3 august isi face loc pe lista evenimentelor din categoria grea, invitand pe scena nume legendare astfel devenind unul din festivalurile 'bass music' ce nu trebuie ratate aceasta vara.

Situat la 22 km de Arad, Lacul Ghioroc va gazdui bass­ul muzicii marelui producător englez DUB PHIZIX care, timp de mai bine de 20 de ani a inundat scena de drum and bass dominand-­o cu numeroasele colaborari si productii. Alaturi de DUB PHIZIX, cu aceeasi greutate, MC-­ul STRATEGY din Manchester vazut ca unul dintre punctele de reper din cultura hip­-hop engleza recunoscut de legende precum Wu­Tang Clan si Busta Rhymes.

Copilarind in Jamaica in vecinatatea prestigiosul Studio One, legendarul DADDY FREDDY accepta invitatia lansata de High Kulture si vine pentru prima data in Romania. DADDY FREDDY va face cunostinta, pe scena, cu grupul de dj/producatori italieni NUMA CREW si bineinteles cu baietii de la High Kulture.

Din scena locala vor fi prezente nume mai mult decat cunoscute ca veteranul Mighty Boogie, Djubei, Burner Green, DJ Phoneme, Serious Dub, King Julien, Zona Verde, A*Lion, Digital Selecta si nu in ultimul rand High Kulture, organizatorii evenimentului.

Pentru crearea marelui BASSWAVE vom insuma puterea si volumul intregului arsenal de boxe ASTRONAUT KRU, mult cunoscutul soundsystem din Deva si soundsystemul High Kulture depasind astfel pragul de 40.000 watti.

Mai multe detalii: http://www.aradeni.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759
george

Adaugat in urma cu 3533 zile, 27 Iul. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

  • Ai ceva de zis?

    .