poze festivalul traditii argesene

Festivalul Traditii Argesene

Arges , Comuna Corbeni. Sâmbătă 20 Septembrie 2014 11:00 - Duminică 21 Septembrie 2014

Categorii: Festivaluri

Evenimentul aflat la cea de-a IV a editie, reuneste in weekend-ul 20-21 septembrie, in comuna Corbeni din Judetul Arges artisti si interpreti populari, mestesugari, ansambluri de cantece si dansuri folclorice, pentru a ne bucura si in acest an de tot ceea ce inseamna traditia autentica romaneasca.


Festivalul Traditii Argesene va avea in centrul atentiei Concursul de interpretare folclorica, concurs ce se adreseaza tinerilor interpreti cu varsta cuprinsa intre 16-28 de ani.
De asemenea, concursurile populare precum mulsul vacilor, taiatul lemnelor, concursul de gatit traditional in aer liber sau concursul de tractiune cu cai, sunt prezente in cadrul festivalului si se bucura an de an de o un numar tot mai mare de participanti, anul trecut fiind prezente peste 6000 de persoane.
Toate aceste activitati reunite in cadrul festivalului, reprezinta o experienta pentru orice vizitator, intalnind aici ceea ce s-a pastrat din cultura si arta traditionala, intr-un cadru natural, participantii bucurandu-se de muzica si dansurile de pe intreg cuprinsul tarii, bucate traditionale, obiceiurile si indeletnicirile pastrate cu migala si maiestrie de mesterii populari.
Organizat de Asociatia Culturala Acapella si sustinut de Primaria Corbeni si Consiliul Judetean Arges, festivalul se inscrie in randul evenimentelor de tinuta ce isi propune sa readuca in interesul publicului mostenirea artei populare si a valorilor autentice.
In acest an, vor urca pe scena: Orchestra “Doina Argesului”, Elisabeta Turcu, Gelu Voicu, Traian Francu, Ileana Matus, Razvan Nastasescu, Nicu Mata, Emilia Dorobantu, Ion Nicu Toni si multi alti artisti.
Va asteptam!
Echipa festivalului Traditii Argesene

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 806
Cuvinte cheie: Comuna Corbeni

Eveniment postat de organizator

festivalul traditii argesene

Adaugat in urma cu 1863 zile, 13 Sep. 2014

Adaugat de Festivalul12951

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .