poze momente de ograda 2016 momente de ograda 2016 este cea de a tr

Momente de ograda 2016 "Momente de Ograda" 2016 este cea de a tr

Arges , Merisani. Sâmbătă 10 Septembrie 2016 13:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

"Momente de Ograda" 2016 este cea de a treia ediție a unei conferințe anuale despre responsabilitatea față de locurile în care ai crescut, despre familie, comunitate și despre prieteni.



Te invităm într-o ogradă mare și frumoasă în care te întalnești cu muzică bună, mâncăruri gătite molcom la ceaune, pe plite și în cuptoarele meșteșugite din cărămizile arse de pe vremuri; cu horinci aduse de departe (de la Maramu’) și învechite în butoaie meșteşugite de urmașii Dogarului de la Argeș; cu vin limpede și licoros ce doarme și el liniștit, tras în butoaie de stejar în crama casei, pe care il bei până dimineață și nu te doare capul, cu copii care se joacă pe deal în timp ce muzica se împrietenește cu satul.

Anul acesta va fi și mai bine, pentru ca așa sunt întâlnirile între prieteni: de fiecare dată mai bune și mai împlinite.

Mai binele acesta a fost făcut la edițiile anterioare de muzica celor de la VIȚA DE VIE, ROA, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS și DJ JIJI.
Surpriza este că trupele nu doar vă vor în-cânta, ci se și vor întrece în gătit la ceaune pentru invitați sub supravegherea artistelor culinare, gazdele Maria și Nadia, cărora li se vor alătura și alți artiști culinari, prieteni.

Biletele la această conferință atât de dragă nouă, se vor putea achiziționa prin rețeaua iabilet.ro.
Revenim pe 21 martie cu tot ce aveți nevoie să stiți pentru a vă convinge că anul acesta locul vostru e la noi în ogradă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 892
Cuvinte cheie: Merisani
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2933 zile, 17 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Merisani
momente de ograda conferin a x 2024

Momente de Ogradă, Conferința X 2024

Arges, Merisani. 6 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .