poze seminar de promovare serviciul european de voluntariat
poze seminar de promovare serviciul european de voluntariat

Seminar de promovare Serviciul European de Voluntariat

Arges , Pitesti. Joi 14 Martie 2013 11:00 - Joi 14 Martie 2013
Str. Victoriei nr 18

Categorii: Conferinte si Seminarii

Seminarul va aduce informatii tinerilor interesati de oportunitatea de a pleca in alte tari din Europa in stagii de voluntariat internationale.

Fundatia Chance For Life in parteneriat cu Centrul Europe Direct Arges organizeaza in data de 14 martie 2013 Seminarul de promovare a Serviciului European de Voluntariat (SEV), eveniment ce va incepe la ora 11.00 la sediul Europe Direct Arges de pe strada Victoriei nr 18, Pitesti.
Seminarul face parte dintr-o serie de 4 seminarii nationale de promovare a Serviciului European de Voluntariat si se desfasoara ca activitate in cadrul proiectului SEV: “Passion For Learning Creativity for Doing”-RO-21 -013- 2012- R1 finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.
La seminar voi fi prezenti 3 voluntari SEV din Olanda ce se afla in Romania intr-un stagiu de 6 luni in care desfasoara activitati in cadrul Fundatiei Chance For Life din Bucuresti. Acestia vor impartasi din experienta lor ca voluntari internationali, iar echipa Chance For Life va fi prezenta pentru a raspunde publicului tuturor intrebarilor legate de Serviciul European de Voluntariat.
Seminarul este adresat tinerilor intre 18 si 30 de ani, dar si reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice care lucreaza cu voluntari si care ar putea dezvolta astfel de proiecte.
Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541

Eveniment postat de organizator

cristina niculae

Adaugat in urma cu 2877 zile, 13 Mar. 2013

Adaugat de Chance For Life

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

  • Ai ceva de zis?

    .