poze concert vocal simfonic de sarbatori la pitesti

Concert vocal-simfonic de Sarbatori la Pitesti

Arges , Pitesti. Joi 20 Decembrie 2012 19:00

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Filarmonica Pitesti incheie joi, 20 decembrie a. c., de la ora 19.00, la Casa Sindicatelor, seria concertelor din 2012 printr-o seara de colinde, arii, valsuri si polci.

Orchestra simfonica a Filarmonicii Pitesti, dirijorul Alexandru Iosub, soprana Diana Tugui, baritonul Sandor Balla si naista Gina Sandu propun pagini muzicale de: Wiliams, Massenet, Ivanovici, Rossini, Kalman si Strauss.

Soprana Diana Tugui a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, fiind la momentul actual solista a Teatrului de Opera si Opereta „Elena Teodorini” din Craiova. A participat la masterclass-uri sustinute de personalitati precum: Viorica Cortez, Jaume Aragall, Teresa Berganza, Dalton Baldwin si a castigat numeroase trofee in tara si in strainatate: Marele Premiu la Festivalul de Interpretare a liedului „Ionel Perlea”, Premiul I la Concursul de Interpretare „Martian Negrea”, premiul onorific „Jean Bobescu”, oferit pentru merite deosebite in domeniul artei interpretative, Premiul I la Concursul International de Canto „Vox Artis”, Premiul III la Concursul International de Canto „Jaume Aragall”, Premiul IV la Concursrul International de Canto „Wilhelm Stenhammar”.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4117 zile, 19 Dec. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Pitesti
simfonia lalelelor pitesti 2024

Simfonia Lalelelor Pitesti 2024

Arges, Pitesti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .