poze recital cameral de pian la pitesti

Recital cameral de pian la Pitesti

Arges , Pitesti. Joi 2 Februarie 2012 19:00
Piata Vasile Milea nr. 3

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Filarmonica Pitesti organizeaza joi, 2 februarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, un recital cameral sustinut de pianistul Catalin Dima.

In program: Bach - Preludiu si Fuga nr. 23 Caietul 1 in Si Major, Beethoven - Sonata op. 57 Appasionata, Fr. Liszt - Sonata in Si minor, Ravel - Scarbo din suita Gaspard de la nuit.

Catalin Dima studiaza, de la cinci ani, pianul, indemnat fiind de mama sa, profesoara de pian. Urmeaza cursurile Liceului de Arta „Dinu Lipatti” din Pitesti si pe cele ale Universitatii de Muzica din Bucuresti, unde absolva si un master la clasa profesoarei Dana Borsan, in prezent fiind la doctorat. Castiga numeroase premii nationale si internationale, sustinand recitaluri pe scenele concertistice ale tarii, nu numai la Filarmonica Pitesti, al carui salariat este inca de la infiintare. Mastercass-urile la care a participat au contribuit la perfectionarea sa in domeniul muzical. A avut ocazia, in cadrul unui concurs, sa cante pe un pian Steinway, visul oricarui pianist.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3047 zile, 30 Ian. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .